Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, September 12, 2011

...Gambar Percutian Di Tasik Kenyir | Sepanjang Perjalanan....

okehhh.. jom layan N3 penuh gambar.. gambar2 kami sepanjang berada di atas bot..dalam perjalan ke pulau yang kami akan singgah untuk memancing dan tido kat sana..

naik2 bot jek kami terus masak nasi untuk makan tengah hari.. masa nih pemandu bot kami belom sampai lagi.. tapi kami dh masuk dulu dan porak perandakan bot..muehehehhe... yang lelaki2 semua gi sembahyang jumaat.. tinggal mana2 yg pompuan dan yang sakit aje kt bot..

orang sakit tapi nak jugak pergi a.k.a degil.. ampun bang~ time nih jek dia duk diam... jap lagi semua tempat dalam bot dia geledah.. cer teka sape dalam buai tuh???

My Delisha..hehehehe.. dia tak peduli.. org semua bising..dia leh lena lam buai dia.. tambah plak angin sepoi2 bahasa.. lagiiiilah lena..

abang Long... kaki pancing nih.. masuk2 jek dlm bot trus lempar pancing.. kanak2 rebina duk sibuk tengok air..

ahli2 mesyuarat tingkap..mueehehehe.. mak ngah gigih makan buah salak.. fresh dari ladang.. kikiki.. belakang umah ma ai.. tapi Ma cakap dah banyak buah salak kena curik.. sian kan~



haaaaa.. time nih bot dah jalan dah.. masing2 melepak kt koridor bot.. layan angin layan permandangan indah.. syokk wooo..

my anis dengan kakak fatin dia.. pon ngah layan permandangan cantek..

papa ngah makan..

ai pon makan.. syok woooo.. makan nasi + makan angin.. layannnn jek..

My anis n cik ya dia kat dapur..

My ma.. My Adik n My delisha..

My Hubby..Orang sakit..

Me.. ngah bz kat dapur.. rajin x?? rajin x?? kekekeke..padahal gi skodeng jek tu kat dapur.. nak tau ai gi skodeng ape??

ni haaaa... skodeng bot kecik nih.. dorang ikat kt belakan bot besar.. memula muskil jugak.. nape lahhh bawa bot kecik nih.. rupernye.. besar jugak fungsi bot kecik nih... kalo2 lah bot besar tuh mengalami kerosakkan.. bot kecik nih lah yang di gunakan utk mendapatkan bantuan.. haaaa... baru tau sekarangkan...

ngah bergosip ngan mak kt sinki..hakhakhak.. ohhhh.. baru pasan.. ai lagi tinggi dari mak upernye.. kikikiki

kami ngah duk melepak.. menghayati keindahan alam..

lama jugak perjalanan kami ke pulau yang di tuju.. makan masa 2 jam jugak laaa naik bot.. bila dah tak tahu nak buat ape.. makanye.. kami pon menggeliat..
POSING!!!!
sila jangan mintah ijo tengok aksi kami ye..hekhekhekhek..layannnnn

pasangan lomantika.. hahahaha.. rasanye dh lama x bergambar berduakan bang~ asik2 bergambar ngan anak jek..

My anis n papa dia..

kami.. delisha ngah tido lagi time nih.. so, kami layan bergambar 3 org.. senget2 pon senget lah..

gambar ala2 titanik.. tapi penakut.. muahahahaha.. mau tak takut.. ngan bot ngah bergerak.. ngan anginnye lagi.. pastu nak duduk ujung2 bot.. seram woooooo..

nih gambar org tak takut.. haaahhh... tempat paling atas skali.. pak cu~

adik ai.. buat titanik.. x boleh jadik nih!!!

haaaaaa... my anis nye titanik plak...

okeh~ kasi can laaaa... ai plak wat titanik..

my anis n mak cu dia..

anak papaaaaaa..

peace..

anak2 papa... delisha dah bangun dah..

cenyuman manis dari delisha

cantek..

my hubby n pak cu..

permandangan indah sepanjang perjalanan kami.. cantik sgt~ ai dia jernih sungguh.. nampak cam hijau je..

okeh... kami dah tiba ke pulau yang di tuju.. sana tu bot yang park kt pulau tu jugak.. tapi kami pergi rapat ke pulau.. dekat ngan air terjun..

nih lah air terjun yg ulit kami tido malam tuh.. kat sini x boleh mandi.. ade lagi satu air terjun yg boleh mandi kt pulau ni.. siap ade jambatan gantung lagi..

okeh.. dah sampai.. masing2 ngah tunggu bot parking.. x sabar nak turun.. air kat sini sgt jernih.. leh nampak anak2 ikan ngah berenang u!! tapi ikan2 kat sini sume bijak2.. kali makanan kt pancing mereka x akan makan.. tapi kalo buang makanan ke sungai.. berdesub makan.. hampes jek!!!!

okeh.. stop lagi sekali.. banyak kan gambar.. naik juling mata ai..muehehehe.. next n3 kita citer pasal xtvt kami kt atas bot plak...

bersambung...

7 comments:

eB ezrin said...

maner der byk
boh lagi.. suker tgk... e eh jane titanic ker tuh? :)

Fieza79 said...

alahai best gilerr..siap melepak tapi2 koridor bot...ada tilam lg nmpk nya tuu..erkk..

wahida said...

ya Allah...bestnya...seronok giler dpt mkn ramai2 dlm bot mcm tu sambil makan angin...jeles tau..

teringin nak buat mcm tu...tapi mana aku nak dpt bot? huhuhu...

Myra Jay said...

Bestnyer dapat naik bot ramai2 cenggini..
Serupa cam bot itu kita yang punya je kan.. :-)

Delisha seronok kena angin laut tu yg khusyuk tidoq ha :-)

Huda said...

best giler...suka layan aktiviti camni :)

eynda said...

Macam menarik ni... tak tau pun ada kemudahan bot cam ni... citer la skit cemana sewa etc...

Nens Collection said...

X SABAR NK TGK N3 SETERUSNYE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...