Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 15, 2012

...Artis Majalah Mangga | Seksi Wohhh!...

Salam Hari Rabu..
ai masih lagi dengan mood malas.. sebab menanti berita yang tak kunjung tiba.. sakit betol hati bila kita dah menunggu lama.. tetiba berita yang di tunggu x jugak dapat.. geram jek rasa!! result ujian kesihatan adik lelaki ai masih lagi tak dapat.. asik2 pospon2 jek.. tak tau lah dorang buat keje ke tak.. tak baik wooo.. makan gaji buta~

tinggalkan kisah yang menyakitkan hati tuh.. hari nih ai nak tunjuk gambar 2 artis ala2 majalah mangga punyer artis.. kikikiki.. seksi wohhh!

tadaaaa... seksi dak???muahahahha..
artis posing dalam kolam mandi.. artis kesayangan hamba nih.. kikikiki

posing dulu sebelom mandi..

okeh.. dah tak tahan dah tengok air.. sungguh menggiurkan air kolam tuh~

yeahhhhh.. Mandi!!! selalu delisha mandi dalam besin dia.. hari nih dapat mandi kolam besar.. kemain seronok lagi dia tepuk air..

tengok!! kemain seronok 2 badik nih main air.. si adik asik tepuk2 air.. pastu nak minum air.. hahahaha.. papa dia standby jek kat tepi kolam..

kena plak ade geng mandi.. My anis tuh dah mandi untuk round ke 2 dah tuh.. sebelom tuh dia dah mandi dulu masa adik dia tido.. bila delisha bangun papa dia mandikan dalam kolam.. dia pon joint skali..

belajar berenang~ muhehehe..
jangan jadik cam mama k~ jadik cam papa.. pandai berenang.. kikiki

sonok ek mandi kolam delisha?.. pandai jek dia pegang tepi kolam tuh..

nampaknye kolam nih muat untuk mereka berdua jek laaa... papa sila tengok aje k~ muahahaha.. kalo masa my anis kecik dulu.. my hubby joint mandi skali lam kolam nih.. ai jadik tukang amik gambar jek.. sekarang x dapat lah papa dorang joint mandi..kikiki

Delisha dah penat ke? bersandar kat tepi kolam dah nih.. kikiki.. dah dah~ jom naik! sejuk dah tuh..

sekian.. citer anak2 mandi kolam..

15 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hamboiii..
kemain lg berendam yer!

kena pantau tu..
alya ms kecik2 dlu sy salu gak mandikan die dlm kolam gitu,
terlepas pandang.. die bangun nk lompat kolam gitu, tersembam jatuh..
huhuh, menyesal sgt, seb bek x ape2.. careless mommie kan!

Atia Adina said...

seronoknya...tak yah bawa main air jauh2...main depan rumah jer

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha hari2 nak main kolam. tensen pulak.hahahaha

Ma said...

Salam
Seronoknyer dia dpt mandi mande.. :).. Tp tu ah, hati2 skit.. delisha mcm x bape leh duduk catok molek lg tu.. :)

Fieza79 said...

amboi delisha dh pndai berendam dah...jenuh la mak nye dok nunggu anak men air..sure tanak kuar dr kolam hehee

sue zainun said...

kanak kanak ngan air memang tak boleh dipisahkan..enjoy tengok diorang

Aine Ainun said...

Bebudak mmg suka main air,kan;)

anak buah saya, sampai da kecut n gigil pun bole lagi nak main air...

::NureeN:: said...

klau bab mandi kolam nureen suka blk umah mak sbb luas.. ehhehe.. best la kakak anis ada gang nk mandi kolam klau ellesya soang2 la

LYAfrina said...

awww.. aksi basah dlm kolam/seksess u.. comel j dua beradik ni..untungla delisha..ada kakak y temankannya bmain

wahida said...

ko sabar ye nok....teruskan berdoa supaya result adik ko tu cepat keluar...

kami di sini terus doakan keluarga korang...

eB ezrin said...

aluuuuuuuuuuuuu aluuuuuuuuuuu...
hugs :)

ct rahani said...

alahai beshnya mandi kolam.. auntie nk join boleh? hikhikhik.. sgt comel delisha pakai bj mandi tuh.. gerammm... :)

mamalieyna said...

alolo..tomeinye..tecik2 dah pandai berendam ye..cantik baju mandi depa...^_^

midonz said...

seronoknya dia

MaryaYusof said...

Amboi seronoknye die :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...