Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 24, 2012

...FM Sabah Dari Teman Blogger & Tunjuk Koleksi Terbaru...

Hari jumaat yang Mulia hari ini..
seawal 5 pagi bumi shah alam di sirami hujan yang sungguh lebat..
seawal 7.15 pagi jugak ai ke stesen komuter.. walaupon sungguh liat nak bangun hari nih..maklumlah.. hujan~ berada dalam selimut sangatlah bahagiakan~kikiki

hari nih ai lambat masuk ofis gara2 tren komuter dibatalkan.. pukul 8 baru dapat tren..huhuhu.. okeh~ stop citer tak best tuh.. kita bukak citer yang best2 plak..

balik keje semalam ai ade terima satu sampul surat..

Linkdari teman blogger jugak..

Cik CT aka http://celahtingkap.blogspot.com/



bukan surat biasa tu u all~ ade ISI tau~ idaman ramai blogger jugak nih..

sekeping KAD dan terselit ISI yang istimewa tuh~
nampak x?? kikikiki

tadaaaaa... kad bersama FM dari Sabah!!! wehoooo!!!

LinkLinkFM idaman ramai~ kan! kan! kan!
FM nih ai dapat sebab jadik 5 pengomen terawal kat blog Cik CT tuh~ time tuh Cik CT baru balik bercuti dari Sabah.. kira Rezeki ai lah kan~ TQ CT..

kata2 dari Cik CT..
terima kasih sekali lagi sebab bagi ai FM nih.. nampaknye makin bertambahlah koleksi FM ai..hehehehe.. ade sape2 lagi nak kasi FM x???

OOOooooHHHH.. belom berakhir di sini lagi yer~ ade beberapa lagi koleksi FM yang belom ai tunjuk2 kat blog.. gediks jek ayatkan! muahahahaha...

tadaaaaa....
okeh.. ini koleksi ai beli sendirik yer..
tak de sape2 kasi.. cuma ai jek kasi duit kat tuan kedai jual FM nih..muahahaha

Pantai Teluk Cempedak..

Lady bird.. Teluk cempedak jugak

Dan sponge bob..
3 FM nih ai beli kat Pantai Telok Cempedak.. Masa nih kami ngah Kelam Kabut kat Hospital HTAA kuantan sebab adik lelaki ai kena admit kat sana..
Masa tunggu waktu melawat bawa Ma & Adik pompuan ai gi lunch kat sini.. BACA SINI.. sambil2 tu sempat jugak lah ai rembat beberapa ketul FM kat TC tuh.. dah bagi NENI & Ma seketul.. tinggal lah 3 ketul nih.. okeh lah kan.. wat kenang2an..

3 Koleksi beli sendirik...hehehehehe

selamat dah melekat kat peti ais.. cuma FM dari Cik CT jek belom melekat lagi..hehehehe

eh eh.. cam ade FM yang belom tunjuk lagi kan~ kan! kan!

yang nih kan~ kikiki..
okeh~ 2 FM ni kita citer next N3 k..
mungkinkah FM tuh kepunyaan korang~ tungguuuuuuu!

sekian.. n3 tunjuk2 FM..

P/S: korang suka FM x???


13 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seb baik ai dah ada yang sabah punya. kalau tak ai menjelez. fm trg tu, bak sini satu :p

SYANI said...

Bertambah koleksi FM ek... saya pun tengah berjinak2 mengumpul FM.

sue zainun said...

suka FM tapi anak pantang tengok..nak amik buat main pehtu abis hancur..camne nak buat tu..huhu

Munnafendy said...

aiyoo makin penuh la peti ais! =D

..::..aRe-Na..::.. said...

waa..makin btmbh la koleksi yer
hehehe..cantek sumenya..

eB ezrin said...

alamakkkkkkkkk kasik jeles laaaaaaaaaaaaa.. hu3

ct rahani said...

suka tgk.. buat masa skrg lum smpai seru lg nk mengumpul.. ader 2 3 ketul je kt peti.. tu pun jadik bahan mainan anak2.. penat daku nk kutip tampal balik.. huhu..

Salina@IbuAqil said...

Tahniah dear..
Ngeeeee!!
Kita pon dapat gak..
Semlm sampai.. ;)
TC & Happy Weekend!! ;)

Aishah Jahirah said...

tahniah...from sabah tu...:) suka jugak bila tgk FM mcm2 corak...

Aine Ainun said...

Wah...nak jugak nak jugakkkk...

Saya pon tegar kumpul fm..;)

MaryaYusof said...

Mestilah suka Nafira! haritu baru tunjuk kan...hehehe...

Insya'Allah, pjg umur akan bertambah lg koleksi awak tu dr sy... doa2 ye :)

wahida said...

wowo...ckp pasal FM, aku adalah antara yg tegar mengumpulnya...hehe...

ada GA FM Indonesia kat blog aku...sila terjah...

|| NaFiRaa || said...

Marya..
aminnnn!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...