Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, December 29, 2007

Hari Raya Haji...


Selamat Hari Raya Haji buat semua.... cantik tak famili in purple??? cantikkan??? heheheehe kami pilih tema color purple untuk raya aji tahun nih.. baju papa n mama memang x de masalah nak carik.. tp.. bila sampai turn nak carik baju baby... fuh.. berasap nak carik color purple... dengan berkat kesabaran.. akhirnyer jumpe jugak baju dengan color yang di carik...

di atas adalah pic yang sempat di rakam masa raya ari tuh... cantikkan??kekekekeke.

kereta ku xciden


ini lah citer yg x bape best nak tulis.. hari raya haji yang ke 3.. kerete kesayangan kami xciden dengan lembu.. cian kereta kami.. teruk gak ah rosaknyer... tp.. alhamdulillah sume yang ade dalam kereta kami selamat.. x de cedera ape2.. cume baby nangis sket masa xciden tuh.. terkejut kot.. sebab masa tuh dia tgh tido...

sekarang kereta kami duk kat workshop kt terengganu.. so kami balik s.alam naik kereta ayah..

Setelah beberapa hari tak update..

Tuesday, December 18, 2007

Ari nih balik kampung...

yahuuuuu.. tak saba nak tunggu kol 5 nih..... sampai umah jer... kemas mana patut.. pastu stanby yg mana2 patut.. ari nih balik kampung.. raya haji..

raya kedua nanti.. aku ngan husband aku buat akikah utk baby...buat kat umah mak.. dengarnyer skali ngan kenduri arwah...

p/s: selamat hari raya aidilahdha semua.. maaf zahir dan batin...

Monday, December 17, 2007

esok balik kampung..

esok last aku keje sempena nak sambut hari raya haji.. yahuuuuuuuu.. x saba nak tunggu esok.. barang2 dh paking sikit2 dah semalam..
mula2 tu aku risau gak takut banjir kat highway LPT.. tp aku dh cek kat web site Lembaga Lebuhraya Malaysia... highway LPT dh di buka kepada semua lalu lintas.. yahuuuuuuuuuu.. sekali lagi... best2.. aku siap amik lagi no tepon LLM tu.. untuk kegunaan masa depan.. hehehe..

TAK SABAR NAK BALIK RAYAA... DH LAMA X JUMPA NGAN FAMILI AKU KAT TERENGGANU..

weken yang memenatkan...

weken ari tuh.. aku satu famili x ke mana2.. juz mengemas rumah jer 2 ari tu... penat sangat.. my husband jaga baby dan aku plak kemas 2 bilik kat atas.. bilik aku pun dh lama tak punggah.. balik satu lagi plak.. dulunyer bilik org bujang.. cam tokang pecah.. dengan pasirnyer.. rambut x yah cakap ah.. sebelum nih memang aku x amik pot pasal bilik tu.. lepas adik ipar aku kawen dan bilik tu menanti kosong.. baru aku tau yg bilik tu memang x berjaga sebulum nih.. hangin jer bila tgk bilik tuh... lepas dh kena serang oleh aku.. barulah nanpak rupe biliknyer.. sekarang aku dh start amik pot kat bilik tu.. siap lah nanti.. tgk sape yg brani sepah kan bilik tu akan ku sepak2 nanti..

Thursday, December 13, 2007

Berkelah Di Kalumpang... Best...

plan ke dua untuk weken ari tuh.. pegi mandi n bakar ayam... abang plan ngan geng2 dia utk mandi air terjun kt Kalumpang... best giler.. aku ikut jugak walaupun baby cam x sihat skit.. tgk lah beberapa gambar kenangan kat sana yang sempat di ambil untuk kenang2an..

* tadaaaaa... cun tak aku posing maut.. nih nak tunjuk aku ngan famili aku telah pergi madi kat sini... best woooooo....


* sempat lagi posing walaupun tengah merentungkan ayam... cian baby aku sejuk...


* aku ngan baby aku sempat lagi posing dalam kesejuka....


* Papa N baby mandi-manda.. yuhuuuuuuuu

Hepi Weken...

Weken ari tuh.. My husband, My baby and me telah berjaya melakukan ape yg telah dirancang. hari Sabtu aku still lagi keje.. halfday.. husband aku amik turn dia jaga baby utk weken nih coz my babysitter cuti.. Balik jer dari keje aku pukol 1, aku trus masak n makan2 n bersiap2 utk ke jomheboh... yuhuuuuuu... kami nak gi jom heboh kat s. Alam...meriah sgt kat sana.. semua gerai kami singgah... mula2 sampai jer kami dh jumpe ngan artis.. erralah.. faizal AF lah.. and farah AF (kecik molek jer farah tu....)
nih adalah salah satu gambar yg sempat diambil.. kecik molek kan












Dah penat tgk dorang sume nih nyanyi kami pun gerak plak ke gerai lain.. apelagi shopping lah.. aku telah membeli 1 paper bag barang Mamee dan satu paper bag makanan mister potato.. best2..

* best tak tengok aku pegang paper tu.. cunkan!!!!!

Friday, December 7, 2007

plan untuk weekend ni..

weekend ni.. Husband aku plan nak gi mandi air terjun.. plan tu cam dh confirm jer..
kawan2 dia pun joint skali..

aku plak plan nak gi jom heboh kat shah alam.. weekend nih.. best2.. lama x pegi
jomheboh..

arap2 sume plan weekend nih akan menjadi...

Thursday, December 6, 2007

Hari kedua..

Blog aku masih lagi dalam proses dibangunkan... x sempat sgt nk edit blog ari ni..
keje byk sket..

Wednesday, December 5, 2007

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...