Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, March 11, 2009

Taman Pertanian Bukit Cerakah..

hai kawan-kawan..

lama nyer rasa aku x update blog.... huhuhu.. bz sangat jer gayanye kan...
cerita yang aku nak citer nih pon cam dh lapuk dh.. tapi nak jugak citer...kikiki
nih kira xtvt weken lah nih...



jalan2 carik pasal kt Taman Pertanian bukit cerakah...kekekekeke... tapi masa kami pergi tu... rumah empat musim tu tutup sbb pertukaran dari musim salji ke musim bunga.. rugi sgt... tiket masuk utk orang dewasa rm3.00... aku dan hubby.. baby free jer...kekekekeke





oleh kerana rumah empat musim tu tutup... kami wat keputusan naik bas free yang dorang sediakan.... kira jalan2 pusing2..x turun2...ahaks.... dh pusing satu taman pertanian tuh... kira baru nak kenal jalan kt situ lah nih... pastu kami pon jalan kaki... pusing2 kat situ... skali jumpe kolam ikan... banyak sgt ikan lam tuh.. besar2 lak tuh....



hubby gi beli makanan ikan... mmg ade jual kt situ... 1 paket RM 2.00... banyak lak tuh... ape lagi bg makan ikan lah xtvt kami....kekekekeke...



tengok!!! boleh hubby aku bawak baby masuk lam kolam tuh... risau kot jatuh lam air.. tak pon kena sambau dek ikan2 yg besau2 tuh... sian anak aku... kena buli ngan papa dia...



dah abes makanan ikan sepeket... kami pon beransur balik.... sbb nak gi shopping kat tesco lak nih.. biasa lah cuti2...kena lah gi cuci mata...kekekekekke...



tau tak... tapak kasuk aku tercabut.... punye lah dh lama x pakai kasut... kekekekke.. tu hah.. pakai stokin jer.. kasut sembunyi kt belakang..kikikiki.. tak nampak okkkkkk..kekekekekeke

ok lah... sampai sini.. nanti aku tulis lg k... skrg nih bz skit lah ngan ISO... tak sempat nak n3 tiap2 ari... huhuhuhu...



2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya..sampai bila dier tutup rumah 4 musim tu??ingat nak pegi last 2 week tapi x jadi..

|| NaFiRaa || said...

kak eliss...
dh bukak dh sekarang nih... nih tgh musim bunga... raa pon nak try gi skali lg... nak masuk dlm umah tu skali...kikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...