Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 31, 2017

...Tempah Khat | Tulisan Khat | Sesuai Untuk Di Jadikan Hadiah Dan Juga Hiasan...

N3 Pomot ini akan melekat di sini sampai hujung March.
untuk n3 terbaru sila tekan next post.
Tq. muashxx!

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 

N3 ini khas untuk promot biz adik i dan suami dia.
Rasanya berbaloi-baloi kot i promot biz diorang nih sebab susah nak jumpa biz ini. 
Tempahan Tulisa Khat. 
Hasil tulisan tangan adik ipar i.
Jom cuci mata tengok gambar2 hasil Khat tulisan adik ipar i.
















 Gigih menyiapkan tempahan.





ini pulak koleksi khat yang bergambar. 
ade tempahan dari customer dan ade koleksi dorang sendiri.





 Bawah ni koleksi dorang sendiri. Adik Na Famili.







Hasil seni terbaru adik ipar i.


Adik ipar i tulis pakai tangan tau.
Dia memang berbakat dalam tulisan khat ini.

Salah satu pencapaian Adik Ipar i dalam bidang seni Khat ini.
Juara tulisan Khat peringkat kebangsaan.

Kepada yang berminat untuk membuat tempahan. boleh contact adik i.

Jue : Wasap / Call / Sms : 018-378 0701

Korang boleh request nak design ape.
nak tulis ape.
nak corak camner.
nak letak gambar atau tak.
eh.. semua lah boleh. korang tanya jer tokey Khat nih.
i tolong pomot boleh lah.
nak tolong tulis Khat memang x lepas. hahahaha

Jangan lupa contact adik i untuk tanya pape soklan pasal Khat okey~
Wasap jer dia.

018- 378 0701

Sekian.. N3 pomot tulisan Khat.

FB : Noor Juliana 




11 comments:

shark said...

menarikk ni, aku kalo bab hiasa n umah memang laju je;p

norhidana miswan said...

cantik dan kemas....

akak ckp kagum ngn org2 yg ada kelebihan dlm bidang seni gini...
maktek tu pun pandai khat2 tp tak dikembangkan... masa sekolah dulu lah rjain msk pertandingan, skrg dh mls nk nulis khat

LYAfrina said...

Mmg cantik sgt hasilnya..
Moga murah rezeki adik zura n husb yer.. Bukan semua berbakat dlm menulis khat ni

uncle gedek said...

Uih! Gambar moto pon ada?

ini rare!

Halus kerja tangan dia.... orang seni!

hainom OKje said...

Orang orang berseni je yg mampu tulis mcm ni Zura. Kalau mak yg tulis.....aduhhhh entah apa jadi hihi.... Cantiklah

+ e.z + said...

cantiknya. moto tuh perghhh

wahida said...

uiii...cantikkk..

kagum aku tengok...mudah2an terus maju jaya hendaknya

Mazni Azmi said...

Tangan berbedung masa kecil baby ni
.
Lawa khat tu
.
Rambang mata tengok

aryan azra said...

cantiklah

Sanisah Sabu said...

subhanallah~ cantik dan berbakat ;) in syaa Allah, ada rezeki kita tempah jugak nanti ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cantinya....kemas je tulisan tu , dah siap rumah baru nanti ley usha-usah nak tampal kat dinding ..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...