Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, March 4, 2017

... Asah Pensil Oh Asah Pensil...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu.
Selamat berkerja buat yang keje cam i neh.

Haini nak share keje sambilan Mak2 kat rumah.
sebelom tido cek lah ape yang patut.
Skali bukak bekas pensil warna anak2 semua pon patah2.
nak bagi anak2 semangat nak buat keje sekolah harus lah mak pon kena tolong mana yang patut.

Bekas pensil warna anak2.
kumpul2 dari entah berapa kotak pensil warna.
kotal pensil warna semua dah koyak.
jadik maknye beli tipuware kat kedai RM2.
letak semua pensil color.

Kebas jugak lah lengan maknye nak sharp semua pensil color tuh.
mana yang nampak masih ok memang x sharp lah.
sharp yang betol2 tumpul atau patah.

bila tengok semua pensil color dan pensil tajam terasa puas jer kan.
pensil n pensil color dalam bekas2 nih hanya untuk kegunaan di rumah.
yang bawa ke sekolah lain. x nak campur aduk takut tertinggal pulak nanti.

OK.. itu jer lah citer2 haini.
sekian.





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

3 comments:

norhidana miswan said...

akak biasa jgk bt keje gini... tp skrg aiyan dh mls nk mewarna2 lg... jd pencil color msh tajam2 lg...

+ e.z + said...

memang best tgk pencil color tajam.
tapi kat rumah I kejap je tumpulnya.
rajin benor deme mengaler. ha3

LYAfrina said...

Hahah..bgus jgk idea ltk dlm tipuware ni zura.. Dlm kotak mmg x tahan lama lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...