Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, May 25, 2011

...Macam Siput Minum Todi...

aduhaiii.. kalo siput baca n3 nih konfem kecik hati.. x pasal2 siput plak kena tempias..muahahaha.. geram sungguh ngan line berukben nih!! slow x leh nak citer.. jangan nak buka blog2 len.. nak bukak blog sendirik pon x boleh!! hangin jek kan~

so hari nih try bukak awal2 pagi sket.. alhamdulillah boleh lah bukak n tulis n3 nih.. tuh pon berbulu jugak ketiak ai nih nak tunggu..huhuhuhu

rindu nak merayap kat blog korang.. tengok tajuk n3 korang sume gempak2!! bila bukak jek.. x dapat..haih~ sadis sungguh.. x tau dah nk wat cam ner..

harap2 lepas nih ade lah jalan penyelesaian...harap2 kelajuan berukben nih makin bertambah laaa.. boleh sangap kalo x dapat on9 blog nih..rasanye macam2 info dh ai tertinggal nih.. lepas nih kena godek2 balik blog2 korang lah nampaknye..

kepada korang semua.. jangan lah x datang kt blog ai ni plak tau.. kalo line tenet ok.. ai akan jengah blog korang balik..

terima kasih buat semua yang memberi ucapan tahniah dan mendoakan kesihatan ai dan My Delisha.. My Delisha sekarang nih dh bertambah2 bambam..lebih2 lagi tang pipi..mewarisi pipi mama dia kot..muahahaha.. sorry lah x dapat nk upload gambar terbaru delisha.. line tenet slow sgt.. kalo ade rezeki ai upload gambar My Delisha dan kakak anis dia..

ok lah.. stop sini dulu.. nanti ai tulis lagi.. ade nak mintak tips ngan korang nih.. harap2 korang dapat bantu ai k.. cayang u all!!

sekian.. susah nye nak tulis n3..

p/s: hari ke 20 berpantang..moga semuanye berjalan lancar..


3 comments:

Zura said...

jgn marah2...:D

eB ezrin said...

ha ha ha, cam sipoy minom todi?... ;p

Myra Jay said...

Mmg tension kalau berukben buat hal kan..
Memang leh menambahkan amarah je.. :)

Apaun sabar ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...