Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, February 12, 2015

...Hey! Hey! Hey! Tadaaaaa....

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.




PEACE
hek hek hek hek hek.

ade jer sebenarnya.. hahahaha.
Terima Kasih yang tinggal komen tanya i pergi mana?
hehehehe.. ade jer sebenarnye.
tapi makyonggojes jadik pemalas yang hamat nak update blog.

pastu kat opis nih macam2 jadik haitu.
kena pindah opis baru. reno sana sini.
bau cat, bau gam sebab tukar karpet baru.
mak yong fenen u! last2 makyong pi melepak kat hostel budak2 opis nih.
kat situ mana ade komputer nak hapdet blog.
nak hapdet kot tab makyong malas pulak.
haih~ letih makyong.

dah ade mood nih.
i tulis lah sikit2 mana yang ingat nak tulis tuh.
dan ade beberapa email i kena reply. sabar yer pada yang minta sample perjanjian sewaan tuh. jap lagi MakYongGojer email kan.
hehehehe.

oklah.. i nak jenjalan umah Uols plak.
dah lama x singgah rasanye.

Sekian.. n3 dari MakYongGojes.





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

9 comments:

Zee Suhaini said...

baru muncul haaa mak buyung..chat ker?

hainom OKje said...

Hai Mak Yung Gojes..... kita teringat gak kat Mak Yung tau....tup tup mak yung dah sampai rumah kita dulu hihi.....

Wah best betul office reno yer.... dapat lepak lepak baring baring dalam hostel!

Tambi dalam ada baik ka? Sudah pandai kicking?

Kakzakie said...

Aduhai Zura lama betul menyepi. Betul-betul rehat. Office pun macam meraikan nak dapat baby siap buat renovation sana-sini sampai mamanya yg pening ye.. boleh baring-baring masa kerja syok betul:)

Moga sihat-sihatlah hendaknya Zura. Tak kisahlah blog ni buat bila rasa selesa barulah jenguk.

norhidana miswan said...

akhirnya... mana gambar terbaru makyong? rindu dh nk tgk mak yong nih... msti makin comei

TeacherAzimah said...

Oit mana latest pix makyonggojes hehehe...bape bln dah zura? Eh paham sgt mood malas update blog time preggy tu. Ada masa lbh baik ler tido hahahah

Mummy Chubby said...

heheheee....patut ler lama xnmpk. take care tau mak yong.anak no 3 kita sebaya.yeay!!!

shark said...

makyong gojes kata kau muhahahhahaa..per cer..sehat kah?

εïзmummyHazaεïз said...

Hahaha u!!! Rindu ai. Mak yong dah ok ke..

LYAfrina said...

aucakkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...