Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 14, 2015

...WW | Diari 2015...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Jangan di tanya ke mana MakYongGojes menghilang.
silalah paham2 sendirik. kah kah kah kah*pangggg!

eh..lupa plak! WW haini.

My 2015 Diary.
Kacak x??? kacak x?? Kacak Macam Cinta kan!
sebab Cinta yang Kasi.
Tapi Supplier dia yang kasi kat dia.
hak hak hak hak hak.

nak share 1 n3 berkaitan dengan diari.


baca tau!! jangan tak bacaaaaaaa!

WW lah sangatttt!!! kalo dah jenis kepoci tu, x yah nak WW sangat.
x menjadik!!!

Sekian.. nak WW jugakkkkkk! :P

Psttt... Diari korang camner??? kacak jugak???


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

28 comments:

SYANI said...

Tahun ni takde diari pun... Takde sapa nak bagi..huhuhu

siti alfakhishah aman said...

kita pon ade diari tiap tahun.. diari keluar/masuk duit combine diari harian.. pakai yg supplier bg jugak.. penjimatan..

Fizalinolie said...

Fizah takde lagi pun diari untuk thn 2015.

Kakzakie said...

Cantiklah tu. Senang nak catat apa yg perlu. Bimbang lupa itu yg kena ada diary kita ni.

Kakak dapat baaanyak diary tiap tahun macam itulah Zura. Agih pada anak-anak, kawan-kawan. Kakak guna satu CIMB punya yg merah dlm kotak tu. Cantik juga...

lia ummiirfan said...

suka kalernya :))

Sura Mohd said...

Pink/hitam..cantik la zura..akak tahun ni beli jer..2 skali bli..dasar tamak tu ada..hihi..tahun ni x de yg org bagi..huhu..

Myra Jay said...

MJ diari melambak tak terguna..hehee

Tp kalau cinta hati bg memang la cantik kan :D

lieyalatif said...

oit mak yong dedek.....cak!! heheheh buat ape tu...mesti tgh mengunyah kan hahaahah mentang2 mak yong msti ingat tgh makan kan heheheeh....

zura ni ape nie...ni bukan ww tau takkkk...ww mane leh lebih dari 10 patah perkataan akakakakaka...tapi takpeeeee...i pasrahhhhhh hahahaaaha

comel diari tu zura.... lieya ni pun ade gak , biase laa gomen mmg bagi setiap sorang tapi lieya ni takpenah gune pun.... selalu si mia ngan si mija laa berebut diari lieya sebab nak buat conteng2 heheheheh....

hainom OKje said...

Mak langsung nan hado diary Zura sejak jadi penganggur hikhik......

Yelah....yelah...kasi chancelah......paling kacaklah diary tu mentang mentanglah Your Chenta bagi hihi...

NzA said...

akak biasanya guna dairy utk catatan meeting...byk jugak en suami bw blk dr ofis dia....

εïзmummyHazaεïз said...

Ala... Haza xdak diari.. Teringin. Tapi xpe la public diari kat blog je.. Kikiki

LYAfrina said...

lya dpt diari JOTUN..
company x buat pom

Suri Naz said...

Diari tiap thn dapat..tp at last anak buat conteng hmm

Tihara said...

cantiknya diary zura
ada color pink2 lagi
dah lama akak tak berdiari :)

Najib Ariyan said...

bila hujung tahun jer saya pun memang gatal dok beli diary... awal tahun je berisi... selalu nya kosong jer sebab masukkan aktiviti dalam hp.... hahahaha.... diary saya tak berapa kacak... yg murah jer... tapi murah pun tetap tak terisi... buruk perangai kan? hehehehe

Cho Zila said...

kita suka diari... sebab suka menulis .. baca balik gelak sendiri... sebabtu suka gak tlis blog suka baca tulisan sendiri...

Fiza Rahman said...

Dah banyak diary. Tak pakai lagi pon ada ☺

mun said...

diari kiter pon kacak gak maroon gitu... ada nama...tapi mesti wat pekasam kekekekeke~

Fifi Nadhrah said...

kite takde diari.. :(

makyong?? wahh..

LYAfrina said...

uittt zura...
lamanya menyepi..
harapnya sihat2 je yer...

ct cheery said...

sis mana?lama senyap aje?

ct cheery said...

sis mana?lama senyap aje?

Qaseh Vee said...

sudahnya ww jadi panjang berjela ... hehehee ... tapi klu tepek gambar je pun boring sbb blog utk menulis dan ditulis ...

Bunda a.k.a KN said...

Salam,

sama macam bunda, masih guna diari....tapi diari bunda tecik jer..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kak atie dr zaman sekolah..mmg suka tulis dairy..seronokkkk

Sanisah eeiyss said...

dulu rajin tulis diari, laaa dah tak penah sentuh lama dah (^___^)

tulis belog pulak... ihiks (^___^)

hainom OKje said...

Amboiiii mentang mentang ler Mak Yong, boleh pulak hilang sesuka hati yeh.....

Dah laki yg bagi, tak cantik pun jadi cantikkan Zura.... Tp diari tu mmg cantik ..... pink kare campur hitam i loike!

Diana Din said...

rajinnya menulis diary..blog saya adalah diary ^_^*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...