Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, September 28, 2015

...Nama Shaye Muhammad Hafiy Amzar...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.

Yuhuuuuu... lama sungguh menyepikan diri. hahaha
penyakit malas datang menyerang.
apa boleh buat.

Haini Hari Kembali bekerja untuk diri sendiri.
setelah 2 bulan lebih bercuti.
dah selamat bersalin dan berpantang.

haini i nak perkenalkan orang baru dalam hidup i.
hehehehe.



Muhammad Hafiy Amzar Bin Hanafi.
23.07.2015
3.2kg
Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang.


Anak papa sangat kannnnnn~
papa dah ade geng dah.
dah lah mintak geng.. letih dah. muahahahahaha

Amzar & Sufi.
Sepupu beza 40 hari. tapi sama besar jer.
Sufi lahir2 jer dah 3.6kg.
okeh.. lepas nih boleh main lawan2. kikikikiki.

ok.. itu jer dulu untuk n3 pemanas haini.
lain2 citer menyusul kemudian.

nak clearkan meja yang x nampak ruper meja nih.
:P

Sekian..



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

norhidana miswan said...

amboih lps pantang dh naik keje baru nk up cite ek.... tp apa pun tahniah beb...

dh ada dh geng papa dh.... jeles wei...

pasni jgn biar bersawang lama2 blog nih... rindu wei nk dgr cite org tuh

Ayu Ayunie said...

tula takde hapdet apa-apa pun kan.. tup2 dah bersalin dah keje balik dah pun.
dah dapat boy dah.. ada geng papa dah.
tahniah dear.

Dhiaqiud said...

Selamat kembali bekerja....mst x semangat sgt tp kene kuatkn semangat...hehehe..

SYANI said...

Tu dia.. lama menyepi tup2 dah bersalin ye.. Tahniah untuk zura & suami. Suka la kakak2nya dapat baby ye..

Bunda_nora said...

Selamat kembali...setelah lama bercuti bersalin... dah ada baby baru yer....

Padan lah dah lama tak singgah ke teratak bunda ni.... semoga baby sehat2 ajer yer..

Fiza Rahman said...

Lama betul menyepi yer noks. Selamat kembali. Best nya bau baby. Tahniah ☺

Masya said...

TAHNIAH AWAK.. WAHH PAPA ADE GENG DAH.. SY PUN SKRG MALAS MENGARANG ENTRY HAHAHAA ... HARU BETUL

Mama Myja said...

selamat kembali.. tahniah.
selpie ar sikit. hihik.

shark said...

pergghhh lama menghilang rupanya dah bersalin hahahha
siap pantang semua dah..power woihh hang hahaha
tahniah ..
hai amzar cute..nak jumpe dgn auntie cute tak? ;p

❤Kamsiah❤ said...

seronoknya gomol2 baby..

aLyNnZ said...

Selamat kembali bertugas..hi baby hafiy..sedap nama baby..sama lar alynn pun dh lama menyepi ada jugak lar update sket2 tp dh lama tak blogwalking tau2 mmeber dah bersalin haha..tahniah yer

Azian Elias said...

selamat datang ke dunia..comel..

siti alfakhishah aman said...

memang sebijik muka papa dy..

eh sama besday pulak dengan adik bongsu kita..

selamat bertugas semula kak.. meja tak nmpak rupa takpe.. janji akak berseri masuk opis.. ceeewahh..

ct cheery said...

Hidung tu photostat papa dia hehe..congret sis

Zura Tahir said...

Tahniah...sukelah kakak anis n delisha...

LYAfrina said...

hai amzar..
baru nampak awk ni.. hehe..lama mak awk bercuti ye..
smoga mbesar dgn sihat ye amzar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...