Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, August 13, 2016

...Abam Motak...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
Moga kita semua mendapat keberkatan nye. Amin.

Haiiiii... hehehehehe
lama ork hilang. kemain malas lagi nak update.
lagi2 blog feed ade masalah nih. lagiiiiii lah tambah2 malasnye. 
hahahahahaha.

dah ade cara nak selesaikan masalah blog feed tu ke korang?
kalo dah ade cara selesaikan. tolong kongsi k~

Haini nak citer pasal abam motak kesayangan i neh. hahahaha
Abam motak Amzar lah. oleh kerana mamanye dah lama kelaut dalam, jadiknye citer sedikit kebelakang. throw back kekdahnye. hahahaha

hahahahahahahaha.. redho sangat mukanye kan.
biar jer papa dia buat ape pon.
i tak tau pon Cinta nak botak kan kepala Amzar. 
yang i mintak dia potongkan rambut Amzar.
dah panjang. pastu x sama panjang pulak.
nak bagi nampak hensem sikit lah hero i neh. hehehehe.

tudiaaaa... motak habes.
menjerit lah mak dia tgk hero dia dah motak.
hahaahahahahha.

Motak pon motak lah.
janji Amzar tetap hensem di mata mama.
lepas motak kan kepala, muka Amzar nampak lagi bulat kan~
nampak chubby sikit. hahahahaha.

okehh.. itu jer nak citer2 haini.
pelan2 lah i update kesah tertinggal sebelom nih.
habeskan dulu gambar2 lama dlm henfon nih.

Sekian.. kesah abam motak.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

7 comments:

hainom OKje said...

Mcm ada plan nak bagi abam motak adik jer zura....belum belum lagi dah panggil abam tu hihi...

Nasiblah budak lelaki kan Zura botak botak pun tetap macho hihi

Kakzakie Purvit said...

Tapi sebenarnya kan Zura utk anak lelaki yg masih belum baligh baik selalu botakkan atau pendik sependik-pendiknya. Ini salah satu cara Islamik utk dapatkan anak yg berotak bijak.

Buat selalu pun tak apa. Selain bersih, wangi nampak lagi comel kan:)

umi alya said...

apa2pun tetap hensem le zura..

LYAfrina said...

heheh...abam botak...
kacak bergaya apa kan amzar...

Wa said...

Elok je dia duduk diam masa gunting rambut tu :)

ct cheery said...

Hencem nyer amzar hehe. Motak pun tetap hencem

norhidana miswan said...

makin ensem lah amzar....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...