Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 15, 2016

...Istimewa Buat Orang Kuantan | Mailah Cuba...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
N3 ini di tulis bagi tujuan promosi.

Hari ini i nak promosi kan kedai makan adik i kat Kompleks Siswaniaga,
Kolej Polytech Mara Kuantan.

Gerai NO 5.

Menu siang Hari : Nasi Berlauk.
Menu Malam Hari : Western Food ( Chicken Chop/ Grilled, Burger & Hot Plate)


Duta kedai neh.. hehhehe
anak sedara i ler nih.

Baju hijau tuh Chef kita.
adik ipar i okeh!

Antara menu yang bisa merangsangkan hormon ailio

Hot Plate

Nasi Goreng Chicken Chop 



Meat Ball pon ade.
bikin leleh ailio betol kan.
nampaknye i pon kena turun kuantan gak nih.
Wajib rasa neh!

Harga sangat2 berpatutan.
FREE air woiii.. 
Jom Ramai-ramai.


Okeh.. i share sikit detail lokasi kedai makan adik i neh.

Kedai Adik i kat food court dalam Kolej Polytech Mara Kuantan.
Orang luar pon boleh masuk. x de masalah.

sedikit Maps untuk ke Kolej Polytech Mara.
Orang Kuantan mesti tahu kan! kan! kan!

okeh~ okeh~
i bagi land mark sikit.

Haaaaa... nampak? nampak? (klik kalo nak tengok dengan jelas)
carik land mark "Dewan Mat kilau" kat Jalan Gambang tu.
masuk simpang Dewan Mat kilau tuh. jalan terus je. nanti jumpe Kolej Polytech Mara tuh.

Haaaaa... tau dah kan kat man??
tau kan! kan! kan!
Apalagiii.. moh lah cuba.

Jangan lupa orang Kuantan~
Gerai No 5.

Jom Ramai- Ramai..

Sedap bagitau kawan-kawan.
Kalo nak komplen bagitau tokey kedai!
hahahahahahaha.

Risau takut sesat????
Jangan Risauuuuuu.

Amik no tepon Tokey kedai.

Shahrul : 019-9923464

tak jumpe lokasi kedai sila rojer tokey kedai okeh.




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

9 comments:

nens cellection said...

Terbaikk..hehe

nens cellection said...

Terbaikk..hehe

Kakzakie Purvit said...

Bagus Zura war-warkan di sini
Tak rugi kalau pandai masak ni kan
Boleh business.

Eliss Mie said...

wah.. nampak sedap..kalu dekat dah pergi dah. semoga bisnes diorang terus maju jaya :)

umi alya said...

awat lewat iklannya, baru minggu lepas kami ke sana

norhidana miswan said...

perkkkh mmg trs melelh air liur nih...
udahla murah lak tuh

Lizz said...

Hi zura lama dah kita tak mai sini tup2 baby boy dah besar dah....sedap nyer lahai menu2 nyer...

Qhaifa Nur said...

Tgk menu2nya sedap2 belaka...
Untung pandai masak

hainom OKje said...

Kat dlm kolej mcm leceh jugak nak pergi ek Zura. Kecuali org yg duk situlah kot....tp tengok makanan dia tu mmg menggiurkanlah...kecur air liur tau hihi....

Bestkan ada sedara yg bukak kedai makan ni. Harap sedara mak...huh....nan hado!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...