Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 17, 2017

...Kami Muncul Lagi...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 

KAMI muncul lagi setelah lama menghilang.
muncul dengan semangat baru. 
tambahan sorang Ahli baru. 
dah besar dah pon dia. 

semoga kawan2 masih ingat kami semua.
sekarang i masih tengah touch up blog lagi.
baru selesai buat pembersihan gambar2 lama di blog.

nantikan kemunculan semua KAMI uols!!

muashxx!!! lebiuuu~


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

5 comments:

SYANI said...

Ingatkan ada tambahan ahli lagi...hahaha.. Welcome back!

LYAfrina said...

welcome back zura.. dh lama tunggu.. huhu..
kebetulan arini mai tringat kat zura.. buka blog...ehh..ada update n3 baru akhirnya.. moga smngat baru, trs rajin2 ye update..
lya pon thn ni rsa mcm rajin skit..buat msa ni la... lps2 ni xtau la camner..hehe

norhidana miswan said...

pasni klu ko hilang lama... paham2 jelah mst menambah ahli lg kan heheheh

aduh2 apa nih, pi tayang stoberi beso gabak nih

hainom OKje said...

ALhamdulilah dah muncul kembali....macam ni barulah geng haha....
Yelah budak kecik tu dah bujang dah pun... Nampak sangat mak dia lama mengeram tau

Ainniah Zulkefli said...

semua pun muka happy dan semangat baru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...