Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 28, 2017

...Hujung Minggu Di Dataran Shah Alam | Jumpa Didi & Friends Dan Caliph...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Moga Hari ini lebih sihat dari semalam. InsyaAllah, Amin.

Semalam i MC. Badan sakit2 dan lesu aje.
walaupon dah cuti hari Ahad, tapi suri rumah berkerja mana ada istilah cuti. 
Ahad pon kena buat macam2 bende wajib buat.
lupakan lah kesah yang x akan ada penghujung tuh.

Jom layan xtvt hujung minggu Kami.
walau penat macam mana pon, anak2 kena entertain jugak.
dah seminggu kat rumah pengasuh. hujung minggu lah masa dorang nak beriadah ngan mama papa dorang.

Weken haitu dah janji, kalo x hujan kita pergi dataran. 

 pukul 6 gerak dari rumah.
Alhamdulillah cuaca baik petang tuh.
bawa 1 kete yoyo. sudahnye berebut pulak 3 badik tuh.
harus lah si hero yang menang sebab suara dia paling nyaring.
kah kah kah kah.

Kak Long ngan Kak ngah tengah bengang sbb asik2 turn Amzar.
turn dorang x sampai2. hahahaha.
bila suh bagi kak ngah pulak, dia pegang kete tuh sampai terangkat skali dengan dia.
memang silap jugak sebab x bawa sorang 1.
next time kita bawa sorang 1 ok.

nak elak merajuk berpanjangan. terpaksalah buat macam ni.
papa lah jadik mangsa tolak kete yoyo tuh.
bengkok pinggang papa. hahahaha
elok 2 3 kali pusing2. hujan mula turun. x lebat sgt. tapi paksa jugak anak2 balik.
kemain panjang muncung sorang2. hahahaha

Masa nak balik i ajak cinta carik air Mocha.
pusing2 kat dataran tu jer. Meriah kat situ. macam2 jualan ade. 
food truck pon banyak.
tengah pusing2 nampak orang ramai kumpul kat stage.
skali nampak Didi & friends laaa.
apa lagiiii.. melompat lah anak2 ajak benti. 
benti lah papa dorang, layankan anak2 sekejap. sementara tu sempat lah mama carik air mocha. hahahaha

Kesukaan anak2. Belon!!
tapi mama dorang paling tak suka belon. hahaha
penakut dengan belon. 
semua belon x di benarkan bawa masuk dalam rumah. 
semua kena letak luar rumah. hahahahaha

Tak habes berebut lagi.
masing2 request nak warna kesukaan masing2.


okeh.. dapat dah sorang 1. 
yang nampak 3 belon tuh ajer. jangan x tau, dalam beg papa dorang mcm2 warna belon ade. tapi belom tiup lagi laaaa. 
Mama nye tengok kecik besor kecik besor jer.
hahahahaha

okeh.. bergambar dengan Didi & Friends yg jauh di hujung sana sekeping.
buat syarat sebelom balik. orang ramai sangat nak gi bergambar atas stage.
Gambar jauh2 pon boleh laaa.

Ok.. itu dulu utk kali nih. 
esok2 i citer2 lagi. banyak bende nak share nih.
hahahahahaha. bertabahlah korang.

Sekian.. kesah hujung minggu Kami.

Bye2.. muashxx!



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

4 comments:

::NureeN:: said...

kakak dh tinggi, skrg dh umur brapa yer? tua setahun dr ellesya kan?
meriah nooo

norhidana miswan said...

bestnya... takla sesak sgt yek...
bdk2 paling suke belon, dpt jumpa lak ngn maskot didi n fren tu lg lah depa suke

LYAfrina said...

Sukalah budak2 leh tgk maskot dpn mata..lg2 sikecik delisha kan..

hainom OKje said...

Kakak nampak dah besarlah Zura...
Budak budak janji dapat keluar rumah mereka dah happy sebenarnya kan... SI Amzar sure suka sangat dapat belon tu hihi... Budak mana boleh jumpa belon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...