Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 28, 2011

...Kini Kami Di Shah Alam...

Alhamdulillah.. sekarang kami dah ade kat shah alam.. hari ahad petang kami dh gerak dari terengganu.. memang sedih giler time nak balik shah alam.. setelah sebulan lebih kat umah My Ma.. air mata x leh tahan time salam..huhuhu

sepanjang perjalanan dari terengganu ke shah alam.. Delisha sgt memberikan kerjasama.. sikit pon x nangis.. tapi dia asik menetek jek.. bukan isap susu sgt pon.. saje2 jek..kikiki.. memula ai duk depan sambil riba delisha... bila dh masuk highway LPT hari dh gelap.. Delisha macam x selesa tido atas riba ai.. so kami tukar tempat duduk.. My anis duk depan ngan papa.. ai ngan delisha duduk belakang.. pastu delisha tido atas tilam.. terus dia tido sampai shah alam.. dengan mama dia skali tido..muahahaha..

yang klakarnye.. bila My Anis duk depan.. dia boleh tanya macam2 soklan kat papa dia.. kata papa dia.. "kalo macam nih punye banyak soalan..konfem papa x ngantuk.." kakakakakaka. berguna jugak My anis duduk depan.. ade jugak orang nak teman papa dia sembang.. bukan sembang..tapi jawab soklan2 berangkai dia tuu..hahahahaha

pukul 12 malam kami semua selamat sampai kat shah alam.. Delisha terus sambung tido kat umah plak.. syukur sgt bila delisha x meragam atas kete.. risau jugak memula tu.. ye lah.. jarak perjalanan kami boleh tahan jauh jugak..

sekarang ai ade lagi seminggu untuk menjadi suri rumah.. selasa minggu depan dh start keje dh.. sangat tak best! muahahaha.. misi ai sekarang.. kemas rumah.. maklumlah dh sebulan lebih ditinggalkan..kekekeke

sekian..

p/s: terima kasih kepada kawan2 yang sudi add ai kat FB dan YM..


8 comments:

Zura said...

harap sume selamat...

Fieza79 said...

dh selamat sampai rumah..selamat kembali...pasni kene tinggal kan baby tu yg lg sedih tk tahan hati nanti...

Myra Jay said...

Alhamdulillah dah selamat samai, seb bek si kecil baik je sepanjang jalan kan..

Huda said...

dh blk umah la yer :) mmg sedih, huda aritu mak abah nak balik johor rase sayu je..husna lak nangis2 nak ikut..

zaidah said...

dah nak naik kerja dah....selamat mengemas rumah n selamat kembali berblogging

Abang Long said...

Salam...dulu masa LPT xsiap lg Abg Long amik masa lebih kurang 6.5 jam utk smpi KL dr Dungun tuh. Kekadang lebih lg esp bila time raya atau cuti umum panjang. Bila ada org temankan berbual boleh la hilangkan bosan dan mengantuk. Yg xbestnyer, biasa Abg Long sorang jer yg jaga. Org umah dan anak2 sumer bantai tido sampai la KL..ish3

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/pendengki-adalah-pengecut.html

Dhiaqiud said...

Alhamdulillah..bagus betul Delisha ni..bl la CikYa leh g tgk Delisha ni..huhu

eB ezrin said...

wahhh best3.. jom jumper 10hb.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...