Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 17, 2011

...Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!! | Abes Pantang Sudah!...

akhirnye.. abes sudah tempoh berpantang.. hari ni hari ke 41.. terasa lega bila pantang dah abes.. walaupon dh tak terasa sgt dah pantangnye bila masuk minggu2 akhir.. sebab my Ma dh bagi makan macam2 dh.kecuali seafood..takut gatal.. dan bende2 sejuk..hehehe..

walaupon happy sebab dah abes pantang.. tapi ade jugak perasan sedih..sebab.. ini bermakna cuti panjang ai tinggal kurang dari 20 hari jek lagi..huhuhu..bestnye kalo keje gomen..dapat cuti 3 bulan..muahahaha..oohh..bunyi macam tidak bersyukur di situ..hahaha

minggu depan ai akan balik shah alam.. sedihnye.. bila dh duduk kampung lama terasa sedih plak nak balik shah alam...huhuhu..ok emo jap...kat shah alam x de geng kat umah.. tinggal my anis ngan delisha jek.. kat kampung my Ma ade.. ade jugak orang nak tolong bila my delisha nangis.. dulu laaa.masa memula dapat baby..sekarang dh boleh uruskan sendirik..kecuali mandikan baby. kekeke.. nanti pelan2 belajar..kikiki

05.07.2011 ai akan mula keje balik.. rasa cam nak tukar keje jek.. jadik suri rumah plak..boleh?? muahahaha.. ok..melalut sudah!!!

sebelom ai terlupa.. ai nak ajak u all add ai kat YM atau FB.. saja nak rapatkan silaturrahim.. kekeke.. senang ai nak rojer u all kalo ade nak tanya tips atau pendapat...harap kawan2 sume sudi add ai yer.. sesape yang aktif kat YM.. nih email address..

azura_nafira@yahoo.com

yang aktif FB pon boleh search ai pakai email tu jugak... terima kasih in advance pada yang sudi add ai..hehehehe..

p/s: sape yang nak ai add..boleh tinggalkan email korang kat komen..mekasih..


8 comments:

eB ezrin said...

my emel: mamaaerish2@gmail.com
phone no tau kan? kalo x tau, ader kt blog... side bar atas skali...
tahniah yer... biler leh jumper nih? ;p

Fieza79 said...

kejap je kan..nak tgl kan kg tu yg sedih...

penyusuan mcm mana..lancar tak..?

emel : fieza_ja@yahoo.com.my

FB pun pakai emel tu..

Huda said...

wah dah abih juga ke?merdeka..samela kite kan :)

Nens Collection said...

aku nanges masa nk balik kuantan..sesekali rs nk pantang kuantan..tp biar ma ade.sbb sedih time nk balik kuantan tu...huk huk huk

cik nani said...

tahniah sis..i`m happy for u..semoga ibu dan baby sihat2 sentiasa..boleh la lepas gian makan mcm2 lepas ni..hehe~

aNiS tHe BumbleBee said...

horayy!horrayy! dah tamat dah pantang....!!

nnti baby kt shah alam sapa jaga?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ok ar tu.leh datang melawat bb :)

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dah abes pantang..
Myra dah jarang2 online YM, tp klau nak add boleh je :)
myraroezlan@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...