Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 30, 2011

...Isap Jari...



hehehehe..kiutkan! kan! isap jari.. masa ni delisha tido lam buai.. tetiba dengar dia merengek.. bila ai jenguk.. tahu2 ibu jari dah masuk lam mulut dia... apalagi.. cecepat mama dia snap gambar..hahahaha

lepas dia isap jari 2 3 kali trus dia menjerit.. hahahaha.. pastu dia isap lagi..jerit lagi.. memang ler.. ibu jari tu mana ade susu sayang oiiii..hahahahaha..

terus ai angkat dan bagi susu.. delisha nih x banyak kerenah sgt..sejak dari dalam pantang lagi.. mmg x banyak kerenah.. kalo nangis pon sebab lapar.. bila bagi susu, abes jek mata dia mula nak tutup balik..

bila malam.. tido nak kena tutup lampu.. kalo x tutup lampu selagi tu lah dia x lena.. lepas tutup lampu trus tido.. pastu bangun mintak susu jek.. alhamdulillah.. delisha mmg x banyak kerenah.. senang nak handle dia..

sekian.. citer budak isap jari

p/s: anak korang ade yg iasp jari tak.. kesian plak tengok budak isap jari nih..


7 comments:

Nens Collection said...

hehehe..isap jari plak..jgn isap puting mcm kakak anis sudah..hehe

Noriz said...

comey nye...
bukan main beso gelang emas dia kan...hihi

cik nani said...

comey2..isap jari tido..mcm anak sedara sy..hehe..ni mesti mama die waktu kecik pon suke isap jari ni..haha..=P

mamalieyna said...

alolo..mmg comei..tak sabar nak dpt new baby..hee~

my arif, tak isap jari..^_^

Huda said...

dah tanggal sarung tangan ek :) cutenye isap jari..hehe

Myra Jay said...

Aloloo comelnyer tidoq sambil isap jari.. :)
Suka tengok.. :)

Zura said...

alolololo..tomeynye hisap jari..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...