Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 30, 2009

..My Anis Demam..

urrrmm... x senang hatikan kalo anak kita demam? nak keje pon rasa x senang hati.. tapi terpaksa jugak keje.. untuk kami sekeluarga... sian anak mama~

tapi yang menjadi kemuskilan aku... walaupon suhu badan dia agak panas.. tadi dia sgt aktif.. selalu kalo budak demam mesti merengek jek...

tido malam tadi dia cuma bangun time suhu badan dia nek je... pas bagi makan ubat.. dia leh ajak aku sembang lam gelap tu... masa tu agak2 lam kol 1 lebih ler... siap tanya papa mana?? tanya anis demam ke??? adesss hai.. sian jek.. aku layan kan jek~

pagi tadi masa nak gi keje.. badan dia masih panas.. tapi dh kebah sket.. sbb kol 6 pagi tadi ku bg dia makan ubat deman lg sekali.

harap2 ok lah dia ari nih...tapi anis still cergas walaupon badan dia deman... cepat sembuh ye sayang..petang ni kita gi klinik...mintak ubat... ubat demam dh nak abes dh~ sayang anis byk2 kali..muashxx.

4 comments:

Atia Adina said...

ala...siannya...saya doakan kakak anis cepat sihat demam...saya pun bila malam jer badan panas...tapi bila ibu bg air masak.badan sejuk semula....saya suka minum air masak

|| NaFiRaa || said...

mekasih atia.. nanti kakak anis minum air masak byk sikit.. atia cepat besar k... leh kita men sama2..

-kakak anis-

grow2g3th3r said...

salam kenal..
memang tak senang hati perut bila anak2 demam atau sakit.. jiwa bercelaruan.. heheheheh... tapi, bila anak2 dah kembali sihat dan ceria.. aduhaiiiiiiiiii pening kepala ngan kerenah mereka...

itulah nikmatnya kan jadi seorang ibu dan bapa.

|| NaFiRaa || said...

grow2g3th3r..
betol sgt2 tuh~ time x sihat hati susah tgk dia x sihat...TAPI bila sihat..kitalah yg nak deman melayan..

mmg indah jadik mama kan~

mekasih sbb sudi terjah blog kita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...