Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 29, 2009

My Funniest Baby Contest From UmiDanish

hehehehhe... masuk contest lagi.. cuba nasib~

sila bagi sokongan yek semua!!!

cayang u all!!! muashx




Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST

BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker


Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.



Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

Selamat Bercontest..

haaaaa.. ni aku copy n paste dr blog Umidanish yang juga penganjur contest ini..

aku cuba pertaruhkan gambar anis yg ini....


Nama: Noor Anis Nafisha Binti Hanafi
Umur: 2 tahun 7 bulan

okeh.. sekarang nak citer lak pasal sponser2 untuk contest ini..

1. BabyUmiShop.
blog ini adalah on9 shopping blog.. macam2 ade.. clothdiapers...macam2 kaler ade~ wew..menarik sgt... paling byk adalah peralatan utk ibu yg BF..wah... semangat aku nengok peralatan2 tu sumer..

2. IT@RLiiT's Beutique & Beuty Centre
pon on9 shopping blog jugak.. produk yg dipasarkan.. produk2 kecantikkan..untuk payudara.. ade pakaian..untuk kanak2 dan org dewasa... produk ECPI pon ade~


3. Moms&babyShop
on9 shppoing blog jugak.. ade clothdiapers..jus mate 5(ini yang paling best ni) dan susu HI

ape lagi.. jgn segan2 untuk terjah sume blog sponser2 seperti di atas...

p/s: harap2 penyertaan saya diterima oleh pihak penganjur..timekasih

4 comments:

UmiDAnisH said...

wokehhh.. salam terjahan dari umidanish, gudlak

|| NaFiRaa || said...

mekasih yer umidanish~

Atia Adina said...

semoga berjaya...saya tengok gambar kak anis tu mmg cukup funniest....heheheh

|| NaFiRaa || said...

siankan~ kakak anis kena buli ngan papa tau atia~..papa sapu bedak sejuk kat muka kakak anis.. pastu paksa kakak anis amik gamba..

-kakak anis-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...