Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 22, 2011

...Mood Raya Sudah Datang,TAPI...


Selamat hari isnin!!!
korang ok??? ai x bape nak ok~ malas2 kuchinggg~ hek hek hek..
mungkin sebab mood raya dah datang kot.. tu yang malas nak buat keje tuh.. eh bukan ke ko mmg femalas nk wat keje.. muahahaha..

kat blog2 banyak dah citer pasal RAYA.. duit raya, baju raya, selipa raya, macam2 RAYA lah.. huhuhuhu.. ai terus sedih kalo citer pasal raya nih.. dengar lagu raya kt radio pon rasa stress jek..muahahahaha... tapi NAKKK jugak dengar..hahahaha..

segala perancangan raya nih musnah.. lepas My hubby eksiden motor hari tuh.. sedey kan~ sekarang nih ai tengah stress cam ner nak balik kampung.. sapa nk drive kete nih!! huawaaaaaaa.. ai memang lah boleh bawa kete.. tapi penyakit berdebar2 yg jadik masa ai peknen hari tuh masih ade lagi.. huhuhuhu..

My ayah ade tawarkan diri untuk turun shah alam tolong bawa kete balik raya nanti.. tapi kesian plak kat ayah ai tu.. kalo boleh x nak lah susah kan dia.. huhuhu..

keadaan My hubby sekarang nih ade perubahan sikit laa.. tangan dah kurang dah bengkak.. kaki dia dh boleh pijak sikit2.. harap2 cepat lah sembuh My hubby tu.. terasa macam ai plak yang patah kaki.. huhuhuhu..

moga masa nak balik raya nanti my hubby dh ok.. leh gilir2 ngan dia..aminnn!!

sekian.. citer orang stress nak balik raya..

p/s: lama ke korang cuti raya nih?? ai cuti dalam seminggu jugak lah..

10 comments:

eB ezrin said...

aper2pn eB doakan yg terbaek utk firaa satu family yer :)

Huda said...

moga hubby fira lekas sembuh ye..leh beraya sakan :)

Fieza79 said...

semoga huby cpt sembuh...
apa pun selamat berhari raya ye...seminggu cuti lama tuu..best nya..

Atia Adina said...

hurm....raya kat sini ke ra....alahi....sabar yerk....moga cepat sihat

Shiela Latif said...

semoga mama sekeluarga dapat balik beraya di kampung. AMIN.

aNiS tHe BumbleBee said...

sabar ye ra..dugaan bulan puasa..syukur juga hubby u x parah sgt.harap2 dapat lah balik beraya nanti..jgn sedey2 ye..we all doakan.. :D

Nens Collection said...

sama la kiter..mood raya dtg..xpe sabar2 ade hikmah disebaliknye..kot2 abg pon dpt duit raya tun ni..ngeh ngeh ngeh

Myra Jay said...

Moga your hubby cepat sembuh dan dapat beraya dengan meriah, insyaAllah..

Jgn lupa mkn ubat, kena p ngurut dan jangan lupa berdoa, insyaAllah..

Zura said...

mood tue ada tp anak buah dh bertambah...uwaaaa...

Ibu Amani said...

sabar ye kak gha....insyaallah kalau kak gha drive pon ok...kalau letih kene berhenti2 lah...dan plg penting balik kg waktua siang tau...have a safe journey...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...