Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, August 4, 2011

...Sudah Lama Tidak Bersiaran...

salam Ramadhan semua.. walaupon agak lambat ai wish kat korang.. tak pe laaa.. janji wish jugak kan.. lamanye tak menulis pape kat blog ai nih.. terlalu banyak bende yang menhalang dari berblog 2 3 hari ni..

anak2 deman~ huhuhu.. sedih sangat.. lagi2 delisha tuh.. lagi sebak tengok dia time deman.. kakak anis dia tuh memang dah tahan penyakit dah.. demam pon dia rileks jek.. tapi yang adiknye tuh.. siap mengerang lagi.. huhuhuhu..

dari hari sabtu ai dh EL.. masa tuh demam2 cam tuh jek.. badan delisha dedar2 jek.. tapi ahad malam.. suhu makin panas plak.. siap x tido lagi.. asik merengek jek.. so.. ai sambut ramadhan dengan berjaga.. tido2 ayam jek sampai ke sahur.. lepas sahur baru delisha tido.. so, isnin amik cuti lagi..

hari selasa plak.. delisha start batuk.. demam dh kurang skit dah.. tapi kena bagi makan ubat ikut masa.. kalo x.. badan dia panas balik.. batuk tuh yang buat ai x sampai hati nak tengok.. macam x cukup nafas pon ade anak ai tuh.. asal anak batuk, mama dia nangis..huhuhu.. nasib ade hubby.. dia lah yang handle baby bila baby batuk sampai muntah2 kahak.. mama dia reti nangis jek.. muehehehe..maklumlah.. ai kan cepat cuak..kikiki. so, hari selasa pon amik cuti sebab x sampai hati nak hantar gi umah ibu dia..

semalam dah masuk keje.. delisha dh ok sket.. tapi still batuk.. tapi ai kena gak masuk semalam.. banyak dh keje yang dah hold.. sampai2 opis jek! astaga!! macam kapal pecah u!! dorang cat dinding tempat keje ai... abes tonggang terbalik perabot2.. aduhaiii.. x pasal2 kena mengemas plak.. dah lah puasa.. kena plak tolak2 perabot tuh.. rasa nak bertukar kaler hijau jek..

dah siap mengemas.. trus start wat keje yang urgent2 dulu.. memang x sempat langsung nak tulis n3.. merayap kat blog2 u all pon x sempat.. huhuhu.. hari nih baru sempat curik2 masa tulis n3..

Anak2 mama.. cepat2 sembuh yer sayang..

Delisha sekarang dh pandai buli mama dia.. pukul 7 pagi jek dia bangun.. tak mo duduk atas tilam atau dalam buai.. nak duduk atas riba jek.. x leh nak wat keje mama tau.. cian lah kat mama.. mama kena siap2 pergi keje lah cayang.. tak mo nakal2 k~

Cayangggggg Anak2 Mama.. Muashhxx!!!!

sekian.. citer orang cuti panjang..

P/s: selalu kalo baby batuk korang bagi makan ape yer..untuk kurangkan batuk..

p/s: sedih jek hati bila tengok anak2 x sihat...



9 comments:

eB ezrin said...

alahai, sedih hati dgr si kecil x sehat... cepat sembuh yer syg... muahhhhh

zaidah said...

samalah ngan adam tak sihat demam n selsema....semoga cepat sembuh...

Ibu Amani said...

kalau batuknye teruk kita selalu bawak amani g klinik je..amik ubat..

Myra Jay said...

Ksiannya kalau budak2 batuk mmg kita susah hati..
Kita rasa macam nakkk je pikul kesakitan diorg kan..

Huda said...

alamak. huda x ingatla..dulu kalau husna demam or batuk wat apa. tp biase bg mkn ubat je yg doc bg. lukman so far alhamdulillah lom penah demam lg..kesian delisha..get well soon ye sayang.

Nens Collection said...

semoga cepat sembuh delisha..delisha kan kuat!..hehe

eT said...

cepat sembuh yer...
kalo dah sorang demam...kene jaga2 yg lain tuh kan...

mamalieyna said...

alahai siannye kalau anak sekecik delisha batuk2..huu~ sedih kita dibuatnya kan..take care n hope cepat sihatnya~\\selamat berpuasa~

Dhiaqiud said...

moga baby Delisha cepat sembuh..mst rindu kat CikYa dia tu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...