Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, August 12, 2011

... X De Keje!!! Posing Tepi Jalan...


weken lepas.. adik ipar ai datang umah.. dia mengajar kat gopeng, perak.. saja jenjalan umah abang dia kt selangor nih.. sambil2 datang tgk anak buah baru dia.. hehehe.. sampai umah kami pagi2 lagi... petang nye kami hantar dia gi umah abang dia kat Klang plak.. cuti ujung minggu jek pon.. kena lah gilir2..

sampai kat umah adik ipar ai kat klang.. dorang x de plak.. gi shopping raya kat GM klang.. kami dh sampai depan umah dia dh.. makanye tunggu lah kami dorang balik dari shopping..

delisha yang dah boring duk dlm kete.. tambah kena gomoi2 ngan papa dia.. so, papa dia ajak lepak kat luar..

my anis dah dapat basikal sepupu dia dah.. dia merayap ngan cik ya dia..memula nak gi taman permainan tapi x jadik pergi sebab ade anjing..muehehehe..

makanye.. kami pon melepak tepi jalan, bawah pokok.. sonok jugak.. angin sepoi2 jek..

yeahhh.. dapat jugak bergambar 1 keluarga.. mekasih cik ya sbb tolong amik gambar kami.. bukan senang nak amik gambar berempat cam nih.. hehehehe

delisha pon joint melepak skali.. sian anak mama yer.. lama jugak lah kami melepak kat sini.. tunggu dorang balik shopping...

sekian.. n3 gambar melepak..

p/s: korang dh beli baju raya??? ai dah start potong kain dh.. jahit belom lagi.. hehehehe


8 comments:

Atia Adina said...

sedondon ijau anak beranak

Huda said...

lom beli lg la..weekend ni nk p terjah mana2 kedai :)

Huda said...

lom beli lg la..weekend ni nk p terjah mana2 kedai :)

Sidratul Muntaha said...

ganas babapk delisha nih
main gomol gitu.
pipi tembam neh..
meh acik cubit sikit.

eB ezrin said...

tepi jalan pn kalo kena anglenyer... cantek aper? ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

apa tema raya?

Myra Jay said...

Alahai syiannya Delisha smpai nangis2 kena gomoi ngan papanya..hehee :)

Kita nie kalau tunggu lama takpe, budak2 tu yg kesian, mujuq Anis dpt beskal, dpt gak dia ronda :)

Dhiaqiud said...

Hahaha..sempat lg tu upload...glamer CikYa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...