Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, March 13, 2017

...Sambutan Hari Lahir My Anis | Kak Long...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Mulakan minggu ini dengan Aura yang positif.

Sabtu lepas birthday My Anis yang ke 10.
Allahu.. cepatnye masa berlalu.
dah 10 tahun dan usia anak sulong i.
mamanye pon dah makin matang lah yer. ahaks.

N3 hari ini nak share gambar sambutan hari lahir dia.
buat kecil2 jer. sambut kami2 jer.
plan nye nak gi potong kek kat Klang(umah adik) tapi last minit x jadik pulak.
takpelah. sambut kat rumah pon ok jugak.

Happy Birthday Kakak Anis.
Semoga menjadi anak yang berjaya di dunia dan akhirat.
Menjadik contoh yang baik kepada adik2.
sentiasa diberikan kesihatan yang baik.
Di terangkan pintu hati dalam menimba ilmu pengetahuan.
Mama, Papa Delisha dan Amzar sayanggg kakak.
Muashhhxx!

Potong kek. kek pilihan mama dan kakak anis~

2 Anak dara kesayangan mama.

mereka berempat.
kenapalah x snap guna monopot! lupa sgt2!
huhuhuhuhu

Amzar yang paling eksited tiup lilin.
entah bape kali papa dia nyatakan lilin sbb nak snap gambar lilin menyala.
senyap2 dia gi tiup lilin tuh.
hahahahaha.

Kek birthday kali nih beli kek lain dari biasa.
Alhamdulillah, sedap sgt2. berbaloi2 dengan harga dan rasa.

ok.. itu ajer nak share xtvt hujung minggu kami.

Sekian..





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

6 comments:

Warisan Petani said...

Hb Anis.
Moga jadi anak solehah yang membahagiakan ibu bapa dan adik2.
Aamiin.

norhidana miswan said...

eppy bday kakak anis... moga jd anak yg solehah n berjaya ye

Sidratul Muntaha said...

salam beb
lama dah tak singgah sini
huhuh
blog aku pun entah ape jadi
hihih
happy belated brhtday kak long

aryan azra said...

sanah helwah anis..moga sentiasa dalam rahmat dan redha Allah swt

LYAfrina said...

Happy birthday kakak anis.. Alahai dh 10 thn dia.. Cptnya masa berlalu..knl dr anis blm msk sek pom dulu...

Smoga anis trs mbesar dgn baik..serta berjaya dlm khidupan duniakhirat..aamin

lieyalatif said...

tu laa zura..asalkan dpt kek...sambut ngan family tu pun dah buat dieorg hepi kan.... comel kek anis...

selamat hari lahir anis...moga jadi anak yg bijak, solehah dan sihat2 selalu....sentiasa cerdas akal fikiran ...berjaya dunia dan akhirat...amin....jadi kak long yg baik okey....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...