Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 4, 2009

koleksi magnet fridge....

kawan-kawan...
ade sesuatu aku nak share kat sini... saje je nak ceria kan diri sendiri..hehehhehe.. nak menunjuk2 pon ade gak.. hik hik hik..



tadaaaaaa.. koleksi magnet fridge aku... cute tak???? hehehehe... sila lah jeles... kui kui kui..



untuk pengetahuan kawan2.. sebahagian besar koleksi aku ade souvenir dr org....hehehehehe.. terutama nye kak mimi n candy... thanks yer...



hehehehehe... yang ni tak termasuk lam koleksi magnet fridge aku.... tapi saja nak tunjuk kt sume pasal souvenir yang candy bagi kt aku ari tuh.... tgk!!!! 1 key chain hubby aku dh pasang kt dia punyer phone... lagi 1 key chain tuh... of coz lah kt tepon aku... tepon Nokia tuh adalah kepunyaan aku... dan motorola plak kepunyaan hubby... sweet kan key chain tuh.... suka sgt...


p/s: sesiapa yang nak tolong tambahkan koleksi magnet fridge aku tu.. sila2 lah kan.. jgn malu2..hahahahahahhaha...




2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

peti akak buruk, x sesuwai nak lekatkan fridge magnet..hahahaha

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. ape lagi.. belilah peti baru... beli yg 3 pintu trus... senang..kikikikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...