Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 24, 2009

Teddy Bear For Baby Anis...

hai...

Hari ni nak share citer pasal baby anis.. Asik citer pasal aku jer.. boring plak kang... Last week pergi Klang.. umah adik ipar aku... pergi tgk anak buah baru... Alisha Qistina.. lupa lak nak snap pic dia..

Dah nak balik umah.. skali adik ipar aku bagi sesuatu utk baby anis...nak tau pe...




tadaaaaaaaaaaaaaaa... dapat bear besar... jeles mama okkk... papa dulu x de pon beli bear besar cam tu kat mama..kikiki.. okehlah.. layan koleksi gambar anis k..



tengok... bear dia lagi besar dr anis...kekekekeke




hehehehe.. baby anis posing ngan kawan baru..



anak aku nih.. kalo bab2 posing mmg bg kat dia ler..hehehehe mewarisi bakat mama dia..hak hak hak...

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

auntie punya bear kecik sket dari anis punya :D
anis, mintak laa adik ngan mama ok!x nak bear..nak adik..ckp macam tu ok!!

|| NaFiRaa || said...

amboi2... menghasut nampak!!!!takut nak beranak blom ilang lagi lah.. cam ner nak beranak lg nih!!!!!huhuhuhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

besrnye dari dia kak..tak takot ek dia kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...