Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 2, 2009

Hepi Famili... P.I.C.N.I.C !!!!

Pssttt... nak sambung citer tadi nih... ( cover line.. bos ade..)

Kawan-kawan ingat tak lagi aku cakap yang kami plan nak gi mandi kat ulu yam.. hehehehe.. sebenarnyer tak jadik gi ulu yam... last minit dorang tukar plan gi picnic kat lentang...

lentang tuh kat.... errmmm... highway karak... sapa yg slalu guna highway karak balik kg tuh tau lah kt mana Lentang tuh...hihihihih.. x tau nak cakap lebih detail kat mana tempat tuh... jgn marah ek!!!!

cam aku citer kat entry tadi... aku dh count down kat up town shah alam sampai kol 2 pagi... pastu..pagi tu.. liat sgt nak bangun coz x cukup tidooo.. huhuhuhu.. kejut kan hubby sbb dia kata nak tolong aku masak bihun goreng utk bekal gi picnic... last2 aku bangun sensorang jer.... lagi 2 anak dara tuh.. lg la liat nak bgn coz dorang balik tgk TV plak...kekekekke... lepas sume bahan dh ready nak masak bihun goreng.. baru hubby bangun... pastu hubby tolong yang mana2 tak siap lg jer lah....

dh siap goreng bihun... kawan hubby yg paling "bagus" skali sampai.. dia nih walau pon cam x tentu arah perangainyer.. TAPI!!!! dia lah org paling tepat ngan masa.... ape lagi... tak menang tangan ah... bila sume dh ready... kitorg pon gerak lah ngan hati yang riang..hehehhehehe...



sampai dh.. posing dulu sebelum mandi..kekekekee



okeh kemah sudah di buka... ape lagi.. tukar baju lah.. hubby baru beli kemah nih!!! nih utk kesenangan sayang dia tukar baju lah..kekekeke.. kat tepi kemah tu... pelampung utk baby anis... comelkan... baru jer beli... kekeekekke



ape lagi... sesi berendam sudah tiba!!!! orang lain sibuk bakar ayam.. kami plak sibuk duk berendam...kekekkeke.. maaf yer kawan2 nanti kami tolong plak.. nak mandi dulu.. coz pagi tadi tak mandi..opppsstttt!!! terbocor rahsia plak....



posing... mama n baby anis...gambar bluurr sikit!!



sesi anak dara ngan mak dara berendam...



dah penat mandi.... jom!!!! makan!!! lupa lah nak snap gambar menu kami semalam ( keje berendam jer..mana nak ingat )... bihun goreng... ayam bakar...sandwich... jajan...dan air... best!!!!



okeh lah kawan-kawan.. makan dah.. minum dah.. berendam dh.. sume dah... masa untuk balik plak... tgk lah muka org penat kt atas tuh... kekekekekkeke

okeh lah.. tangan pon dh penat dh taip... babaiiiiiiii....

P/S: kalo rajin aku masuk kan lagi pic kami picnic tu okeh!!!! babaiiiiiiii










2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah sonoknya picnic...nape x ajak :(

|| NaFiRaa || said...

Mana tau nak ikuttt.. kekekeke.. teringin lah nak gi mandi kat tempat kak elis pergi ari tu.. yg kat zoo negara tuh..hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...