Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, January 8, 2009

hepi famili.. pusing2 kat PKNS

Kawan-kawan...
BZ btol skarang nih tau.. nak update blog pon kena curik2 masa waktu rehat br leh update.
nak citer ni... ari tu kan.. aku gi PKNS... lama giler tak gi sana... tak ingat dh bila last skali pergi sana... saje jer.. jalan2 pusing2.. kekekekeke...


Tengok lah.. hubby aku tu tengah tepon kawan dia coz nak tanya pasal harga upah untuk jahit baju... dh survey2 dh kt PKNS nih... mmg mahal giler!!!! tak lalu nak upah.. rasa tak berbaloi jer... seb baik hubby ade kenal kawan dia... wife dia jahit baju...seb baik ade hubby kan... cayang abang..mmuuaasshhh!!! nanti bagi upah ek..kikikikiki



tengok lah baby anis nih... kalo tak melasak memang tak sah.. tak caya??? tengok nih!!



nah!!!! dengan kasut tak pakai... dia boleh lari2 kat situ.. tanpa segan silu...huhuhu mama dia plak yg segan tengok anak sendiri melasak!!! adoiiii pening...kekekekekeke

okehlah kawan2... lain kali kalo nak turun s.alam ker.. inform kt aku k!!! bleh kita soping sama2 kat sana...kekekekeke... baju kat sana mmg cantik2... jom!!! kita soping2 mesia!!! babai...


2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pkn*s memang what the f**k sket kalo nak jahit baju...eh, bukan pandai jahit baju ker? jahit laa sendirikk

|| NaFiRaa || said...

hahahahaha... nih nak jahit baju fesyen2 skit... tak reti.. jahit baju kurung tau lah... hehehehe...

nanti nk amik kursus menjahit ah plak.. bleh wat side income..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...