Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 12, 2009

New troli beg...

kawan-kawan nak tau tak...
sabtu ari tuh.. aku tengok2 dalam paper kt ofis... skali nampak nih!!!!



Trolley case... ade ofer... tgk betol2... beli 1 set.. harga dia RM 99.88.. murah kan??? balik2 umah jer aku trus cakap ngan hubby aku... dan hasilnyer....



tadaaaa.. 1 set troley beg.... kekeekekekeke... hubby beli satu set trus.. senang sikit katanyer...

kepada kawan2 yang berhajat nak beli beg camnih jugak.. masih ade sale lagi kt giant.. tapi mahal skit lah dr aku punye beg tuh... coz...



harga ofer Rm 99.88 tuh sampai hari ahad.. semalammmm... tapi...



yang ni punyer ofer blom due lagi.. kalo tak silap sampai 23 hb kot.. tak ingat lah... sape yg teringin nak beli beg murah.. ape lagi... bedal lah 1 set...hahahahaha cam aku...



nih baby anis sempat posing ngan beg baru.. nih beg yg saiz dia paling kecik... tinggi dh anak mama yer... hehehehehe



baby anis cakap... peaceeee...heheheh comel tak??

okeh lah kawan2.. cukup dulu lah utk hari nih.. len kali aku update lagi k!!! babai....



4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mak ai...banyaknya beg..mcm nak pindah..hehehe

|| NaFiRaa || said...

hahaha.. persiapan awal..kot2 nak pindah..hahahaha.. tapi kan senang jer nak simpan beg tuh.. space tak banyak guna.. kecik masuk dlm yg sedan...yg sedan tadi masuk dlm beg besar... siap.. jadik 1 beg jer..kekekeke

|| NaFiRaa || said...
This comment has been removed by the author.
sepatu murah said...

bagus barangnya,yang belanja anak-anak lagi jadi ngemes deh..hehe cantik lagi anis anis anis!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...