Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, August 20, 2014

...Selamat Hari Lahir Adik Na...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Masih mencuba untuk bangkit. hehehe
InsyaAllah.. saya boleh!positifsgt!

Hari ini.. 20.08.2014.. Hari istimewa untuk Adik i.

Selamat Hari Lahir Adikku.
Semoga semua Doa dan impian adik Na akan jadik kenyataan.. Amin~

Semoga berjaya dalam hidup dunia dan akhirat.

Cantekkan adik i neh.. Adik bongsu i.
Kata Adik Na.. dia pakai 360.. hahahaha.
Bakal menamatkan zaman bujangnye pada Nov tahun nih.
InsyaAllah.
Semoga bersedia fizikal dan mental untuk memasuki alam perkahwinan.

Haini tempek gambar Adik Na jer.
i mintak gambar dia sekeping.. dia wasap byk2 keping suh tempek kat blog i.
jadiknyeee. bg can lah dia glemer kat blog i haini.. hahahaha.

Adik i neh masih belajar.. bakal cikgu tadika.. InsyaAllah~
umur masih sangat muda.. 18 tahun.. tapi jodoh dia awal.. semua kakak2 dan abang dia kawen awal jugak.. umur 23.. tapi dia lagiii awal. hehehe.
i sebagai kakak.. hanya mendoakan yang baik2 saja untuk adik2 i.

Adik Na n Nens.
macam kembar kan dorang??
hehehe.. 

Sekian.. n3 ucapan hari lahir.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

Rinna said...

Epy Bufday..yer.. Moga sihat sejahtera.. :)

Sura Mohd said...

Adik Na memang comel..cam kakak dia jugak.:)
*Selamat hari Lahir buat adik Na..moga dipermudahkan segalanya..*

Bunda a.k.a KN said...

Comel...dah milik orang..

LYAfrina said...

Happy birth adik na.. moga trs sukses dlm hidup.. mmg cantik. Klo x guna 360 pom mmg cantik jgk.. hh

Dah x lma tu nk nd bini org.. untung jodoh dtg awal.. nnti muda2 dh dpt ank.. insyallah..

Zee Suhaini said...

epi bufday adik na..
awal kawin takpe zura..kita gak yang untung..branak cepat2 pastu bleh rest awal dah..hehehee..

zee kawin umur 20..ok je..

Rizziela said...

Happy birthday adik manis

Tihara said...

selamat hari lahir untuk adik zura
memang iras dengan nen
nen apa khabar? :)

Daddy Ziyyad said...

happy birthday Adik Na..
mmg dah comel cantik pun :)
awal kahwin...tak apa..itu jodohnya...bagus kawin awal ni...nanti umur 35 tahun, anak dah habis SPM ! :)

εïзmummyHazaεïз said...

happy bday adik na...

Masya said...

haahlah mcm kembar dia org ni.. happy bestday buat adik na...

maszmadi muhamad said...

happy birthday adik na.. moga apa yang diimpikan tercapai ye.....

Zasillah Ariffin said...

memang cantik mama! walau 360 tapi mmg nampak manisnya tu :)

norhidana miswan said...

salam kunjung pas demam

hepy belated birthday utk adik ko ye dik... comei adik ko tuh, selim nampaknyer... mcm akak lah adik2 selim kakaknyer yg bolat

ct cheery said...

hah..macam kembar tapi bentuk hidung lain hahaha

Cho Zila said...

ala bestnyer kawen awal ... tahniah... selamat hari jadi untuk si comel lote...

shark said...

comey lah..mcm kakak die lah :P

lieyalatif said...

mmg cantik zura...ayu lembut jek air muke dieorg...oo dah nak kawin dah....ishh org cantik harus le ramai yg pikat kan heheheeh..syok tu zura nak berkenduri kawin...lagi2 belah pompuan...mesti skrang pun dah start buat persiapan kan.....flower girl sah2 le anak zurakan hihihihihi...

selamat hari lahir..moga dimurahkan rezeki dan bahagian dlm kehidupan...amin

NzA said...

Selamat ulg thn adik na. Moga impian trcapai. Mmg sweet orgnya.

hainom OKje said...

Selamat Hati Lahir untuk Na....
Lain muka dia ngan Zura yek....memasing pun comey, tak lain tak bukan mewarisi keayuan kakaknya tu hehe

Fiza Rahman said...

Happy belated birthday.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...