Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, August 27, 2014

...WW | Bekal Pemberian Pengasuh...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Layan WW dulu pagi nih. heehhe

pemberian oleh pengasuh anak2.
so, lunch i makan ini lah.

Terima kasih pengasuh.. hehehe

Sekian.. WW di hari Rabu.

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

Sura Mohd said...

dah jimat tu..dah tak yah beli makanan..:)

LYAfrina said...

Alhamdulillah... rezeki zura arini.. jimat duit utk arini...

Kat kmn ni skali kluar mkn mmg rm10++ sehari.. xtahan.. kdg2 tu mkn ringan2 balik rmh bru mkn knyang. Mahal melampau mkanan kat kmn..

NzA said...

rezeki tu......

eira eixora said...

bestnya ada penyasuh macam ni =)

Zee Suhaini said...

untung dah duit lunch arini zura..heheehee..ujung2 bulan plak ni kan..

Kakzakie said...

Nampak pengasuh anak Zura pemurah orgnya.. Alhamdulillah rezeki buat Zura jugalah ni..

Ayu Ayunie said...

hamboih... untungla.. hihi...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Best dapat pengasuh baik macam ni.

Daddy Ziyyad said...

bagus nya pengasuh tu
selalunya parents yg bagi bekal anak kat pengasuh...hahaha

Tihara said...

sedapnya
murah rezeki pengasuh :)

siti alfakhishah aman said...

alamak.. nampak post ni baru teringat ade beli spiral mcm ni x masak lagi..

neway.. nampak sedap.. murah rezeki pengasuh :)

hainom OKje said...

Mmg pemurah betul pengasuh tu Zura....Selalu ke dia bagi Zura?...
Kalau kita baik dengan mereka, mereka pun baik dgn kitakan....
Wah.....selamat duit hari ni yeh......hehe

aine ainun said...

Untung aih...ada pengasuh baik.j=hihihi...

Makan hak spiral ni cepat muak kan

mamaarifakeem said...

Nsmpak best..untung la.... :-)
Pengasuh anak2 akak, ada 4 ibu kpd 8 anak yg dijaganya... tak merasa lg la dia bg2 bekal gini... ramai sgt.. hahaha...

lieyalatif said...

ya Allah bertuahnye zura dpt pengasuh baik mcm tu..... seronok hati kan dpt pengasuh yg jenis tak berkira...sah2 die jaga anak kite pun okey kan...

tgk pic zura tersame plak ngan menu bento budak2 ni ari ni heheeheh

norhidana miswan said...

bagus nyer ngasuh tu zura

Rinna said...

Kenyang perut dan jimat belanja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...