Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, August 6, 2014

...Jiwa Kacau | Mohon Doa Dari Kawan-Kawan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Rabu.
Semoga Allah mengirimkan buat saya sedikit kekuatan.. Amin~

Harap2 belom terlambat lagi nak ucap..
Selamat Hari Raya.. Maafkan segala kesilapan i yer sepanjang i berblog nih.
korang semua x pernah ada ape2 salah silap dengan i. korang semua kan baikkk.. hehehe.

sebenarnye, jiwa i neh tengah kacau.
selagi tak settle, selagi tu lah jiwa ini akan kacau. huhuhuhu.

surat dari peguam i.
kena hadirkan diri ke mahkamah  Shah Alam.

kalo ikutkan start hari ini 6hb sampai 8hb.
tapi My lawyer kata part i akan start 7hb & 8hb.
bersama2 surat dia atas ada sertakan sekali soklan2 yg bakal di tanya di mahkamah.
cuma i kena bersedia utk menjawab soklan2 cepu emas dari pihak plantif jer lah.
mudah2an Allah memberi kelancaran untuk berkata2 di mahkamah esok.. Amin! Amin! Amin!

[UPDATE KELAM KELIBUT]

My Lawyer call dan bagitahu i kena beri keterangan petang nih!
pukul 2. Allah.. kuatkan lah semangatku, lancarkan lah kata2ku. Amin~

Kawan2.. tolong doakan i yer. pleaseeee!
Sayang korang.. muashxx

sekian.. n3 orang cuak!

DOAKAN SAYAAAAA!




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Sura Mohd said...

bertabah ya zura..semoga dipermudahkan segalanya..:)
yakin diri..jangan takut sangat..In Sha Allah semuanya lancar..

Masya said...

istigfar banyak² dan baca bismillah banyak² moga allah lindungi dan mudahkan awk menjawab nnt amin...

SYANI said...

Semoga dipermudahkan segalanya..
Jangan lupa baca doa nabi Yunus tu..

LYAfrina said...

insyallah..moga dipermudahkan zura

Tihara said...

insha Allah banyak2 kan istighfar
pasti ada jalan kemudahan,
bc surah al-Inshirah

maszmadi muhamad said...

moga semuanya dipermudahkan zura..
aamiinn...

Atia Adina said...

moga dipermudahkan...amin

Kakzakie said...

Permainan dunia inilah namanya Zura. Sebab ketamakkan dia zura dan boss Zura jadi mangsa.

Moga Allah pelihara Zura dari yg tak baik. Kakak doa dari jauh..

εïзmummyHazaεïз said...

be strong, cyaiyookkk.. inshaAllah semua ok.. hugss utk zura

siti alfakhishah aman said...

insyaallah xde pape kak..

umi alya said...

Aamiin.. Mg dipermudahkanNya..

Rizziela said...

semoga semuanya dipermudahkan

lieyalatif said...

in sha Allah zura...moga dipermudahkan segala urusan...ape2pun jgn gelabah key....ingat fakta dan ape yg peguam zura nasihatkan...yg penting jgn lupe selawat okey...mohon doa agar semua berjalan lancar....

nanti zura certia laa kisah di court ye mcm mane....lieya bace ni pun cuak dan bedebor2...ape ntah lagi zura yg kene hadapi nanti.... ingat tau bace doa dan selawat byk2....

Hazmin Hamudin said...

Kes apa ni? Semoga dipermudahkan ye.

NzA said...

InsyaAllah, Ya Allah..permudahkan urusan rakanku ini....semoga segalanya selesai dengan jayanya.

hainom OKje said...

Mau tak panik....kalau okje gigil jugak tu nak menjawab....
So mcm mana semalam zura...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...