Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 24, 2014

...[ UPDATE ] Kes Anakda Anis...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Selamat petang semua.

fuhhh~ dugaan betol dekat2 nak raya.
trus haru biru mood raya i. hehehe.
nak update kes Anakda Anis. pasal result ujian darah dia pagi tadi.

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah..
Syukur ke hadrat ilahi yang mendengar rintihan doa seorang mama.
result darah My Anis negetif Denggi.
Syukur. 
barulah dapat i bernafas dengan tenang. huhuhu

Cinta yang bawa Anis pergi klinik pagi tadi.
i masuk keje dulu.. kalo ade pape hal i akan balik awal.
nasib lah Cinta senang nak kuar time keje dia.
Cinta kata darah x keluar masa cucuk kat lengan. kesian Anis..:(

tukar cucuk kat atas tangan plak.
kat situ baru dapat amik sample darah.

kena cucuk 2 tempat.. kesian anak i.
huhuhuhuhuhu.

Alhamdulillah.. lega hati bila tengok gambar nih.
harap2 cepat lah sembuh dia.
dah dekat2 nak raya nih macam2 hal plak yang jadik.
x dapat nak bayangkan beraya di hospital.. huhuhuhu.

Alhamdulillah.. lega dah hati. :)

Terima kasih yer korang~ atas semua doa2 yang korang kirimkan.
berkat betul doa di bulan ramadhan yang mulia nih.

Sekian.. 

Masya.. Semalam hari ke 3 Anis demam. pergi ke klinik trus buat ujian darah. resultnye darah dia rendah.. Doc suspek denggi. jadik doc mintak buat ujian darah lagi sekali pagi td.
Alhamdulillah resultnye negetif denggi.




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

Sura Mohd said...

alhamdulillah zura..nasib bukan denggi..akak pon takut la..ramai yg kena denggi..dan yg sedih ahad lepas..adik kawan akak meninggal sbb denggi..sedihnya..huhu..:(
Selamat hari raya buat zura sekeluarga..maaf zahir batin :)

SYANI said...

Alhamdulillah Zura..
Berani si Anis ni ye.. tak nangis pun kena cucuk ambik darah.

shark said...

alhamdulillah syukur :)

Masya said...

alhamdulillah takda apa².. nak² raya ni jgnlah macam²kan ... anis masih mampu senyum lagi walaupun kena cucuk 2 kali.. good girl .. chaiyok.. kena kuat tau..

Eliss Mie said...

Alhamdulillah..boleh balik raya dgn happy :)

Sal Bee Yah said...

Alhamdulillah..moga Anis cepat-cepat sembuh ye

inazamri said...

alhamdulillah anis tak ape2.Berdebar gak akak baca td.tapi tengok muka anis mmg cool je dia.ishhh akak dulu cucuk amik darah kat atas tapak tangan camtu punye la sakit...berani betul dak anis ni ye

Zee Suhaini said...

baru baca..alhamdulillah takde ape2..nak raya ni kena beringat zura..tapi denggi memang teruk skarang nih..kat mana2 jer ada..

adoiii seram sampai 2x cucuk..sian plak nengok..kuat tu anis tak nangis..hehe..semangat nak raya ehh..

uncle gedek said...

kesiannya banyak kali kena cocok...

anak bongsu uncle pon nama anis...!

mamaarifakeem said...

alhamdulillah, risau dibuatnya kan, nak raya ni..mujur negetip..huu

umi alya said...

Alhamdulillah, syukur.. Jangan lupa makan ubat demam..

Jika Doc ada bekalkan antibiotik, abiskan ye ikut masa yang ditetapkan, xmo cicir, insya allah demam Anis kebas & boleh beraya, horeyyy..

siti alfakhishah aman said...

alhamdulillah.. risau pulak raya2 kena tahan wad kan.. good girl anis..

NzA said...

syukur Alhamdulillah...sebagai bekas pengidap denggi akak mmg rasa sgt2 takut...siksa sgt2 sbb masa tu akak antara yg kritikal....Take care yg anis syg.

dalila said...

Alhamdulilah...

LYAfrina said...

Alhamdulillah zura..
Sekarang mmg ramai y demam suspek denggi. Mmg.musim dia skarang

hainom OKje said...

Anis demam rupanya....mau tk cuak emaknya....Raya dh dekat pulak tu...takut beraya kat hospital pulak...alhamdulilah semuanya ok...

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Bebas denggi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...