Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, July 12, 2014

...Ambil Mood Raya...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu.
ceria2 sentiasa k!

Hari ini sudah 14 Ramadhan kan??
jadiknyaaaa.
Moh lah kita ambil mood rayaaa! Cantek kan tok Ti!
hehehehehehe. i dah start dengar lagu raya kat utube dah hari ni.
amik mood nak wat kuih raya jugak neh.

satu pon belom buat lagi.
yang beli dengan Alia Haryani haitu pon dh tinggal separuh dah popia mininye.
nampak gaya x sempat raya.. jadik kuih puasa jer laaaa. hehehehe.

Target nak wat 3 kuih cam tahun lepas jer.
kalo dapat buat 3 kuih tuh pon dh syukur sangat2 dah.. hehehe.
buat kuih pon harapkan hujung minggu jer lah.
hari keje x de daya nak buat kuih.. huhuhuhu.

bila dengar lagu raya nih.. makin x sabar nak balik kampung.
hahahahaha. rindu dah nak balik jumpa mak ayah dan adik badik.
Rindu merekaaa!

Sekian.. 


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

10 comments:

babYpose said...

lagu raya ni kadang buat mood sedih kadang seronok sangat kan...

NzA said...

sekejap je masa berlalukan....tau2 dh 2 minggu berpuasa...akak pn masih buntu dengan 4 farahs ni....adeh, cerewet betul la nak cari baju raya readymade...yg lain tu akak dh siap jahit....

umi alya said...

Amboi2 zura, hepi nmpk...

Kausar Amin said...

awalnya raya kak hehehhe

Sura Mohd said...

hee..sama ngan kaksura..tapi akak amik mood dlm keta jer..pasang cd..hihi..
akak pun tak start lg wat kuih raya..cam malas pulak tahun ni..buat sikit jer tahun ni..:)

Hazmin Hamudin said...

Tunggu lagu raya keluar dekat radio lagi best. Mood lain macam jadinya lepas tu. haha.

norhidana miswan said...

akak pun mmg mood raya kali nih nk bt biskut sndiri, tp makin dkt nk raya makin malas... hahhahah camne tuh?

siti alfakhishah aman said...

semalm konon nak amik aura mood raya .. pasanglah cd raya.. hmmm hambar la kak.. mood braya belom sampai lagi..

kuih raya pon x ready lagi..

semua nye hambar la raya tahun ni..

hainom OKje said...

Mak aih....layan lagu Raya dah? Tapi merata dah lagu Raya ni kat Radio ngan shopping complex....kira mood raa dah mai jugaklah kan...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

dekat dalam radio pun dah start main lagu raya kan ..yang download tahun lepas sume dah tak de ...tukar PC tak save.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...