Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 22, 2014

...Usaha Tangga Kejayaan!! | Pisau Raya...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
ceria-ceria selalu k~ moh lah dengar lagu raya sambil2 wat keje. :)

Tajuk n3 haini tak nak kalah! sebab dh masuk Mode raya kan~
habes semua nak di rayakan! pisau pon pisau raya! Hover tau!!!

Korang mesti tahu kan, i giler kumpul setem giant sebab nak redeem pisau mahal dengan harga murah kan! heehehe. Terima kasih sangat2 pada semua yang membantu i dalam usaha i untuk dapatkan pisau idaman ini.

Pisau Idaman pertama.

Pastu i kumpul lagi setem giant nih untuk target pisau ke 2.
agak mencabar untuk pisau ke 2 nih sebab memerlukan 60 keping setem.
habes semua orang kena tolong i kumpul setem termasuk lah kawan2 blog.. hehehe

Laskopek!! setem kiriman teman blog.
Kak Sura.. disaat2 gentir, bila masa untuk kumpul setem dh tinggal hujung2 dah.
Kak Sura ofer setem giant nih. ini kali ke 2 Kak Sura menghulurkan bantuan setem pada i. hehehe.. Terima Kasih Kak Sura.. Saayaaannnggg Akak~

Kak Sura mengirimkan lagi 14 keping setem giant.
Walaupon agak keliru siapa punye setem nih sebab x de apa2 note dlm sampul tuh.
bila teliti betol2.. tulisan tuh sama jer ngan tulisan kak Sura pada sampul surat dulu.
So, i rasa memang Kak Sura punye lah. Betol Kan Kak?

Alhamdulillah~ cukup 60 keping setem.
Usaha Tangga kejayaan!

Alhamdulillah.. berjaya menebus pisau idaman yang ke 2.
kemain seronok hati bila dapat tebus pisau nih. hehehehe.

Terima kasih yer pada semua yang telah membantu i mengumpul setem giant nih.
hingga dapat menebus 2 pilah pisau idaman nih. 
Jasa korang akan di kenang sampai bila2! :)
Sayanggggg korang~

Sekian.. kesah pisau rayalahsangat!


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

NzA said...

kalau pisau tajam mmg bersemangat nk bersilat kt dapurkan....

umi alya said...

Tahniah zura.. Raya sakan noo, pisaupn pisau raya

Ayu Ayunie said...

amboi.. mmg gigih betul. ada gak pisau raya kan.. hihikkk

Sal Bee Yah said...

tahniah..bersemangat la masak raya kali ni dengan pisau baru..hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah.. berjaya sudah Nafira mendapatkan pisau tu ye..
Boleh lah potong daging dan ayam semasa raya ni ye :)

Kakzakie said...

Heee... kakak dah dapat dulu Zura! Raya ini kita bagi en abe kita rasmikan guna utk cincang daging dan ayam:)

Sura Mohd said...

Dari sehari ke sehari..lupa lak nak tanya sampai ke idok..sorry hari tu nak cepat..main masuk jer stem tu..
Apapun tahniah dah dpt pisau idaman..bertambah rajin la lepas ni..laki bini dah dpt pisau idaman...hehe..:)

inazamri said...

hahaha.akak baca tajuk pun dah gelak sorg2 ni.tak boleh blah arrr pisau raya tuuuu.kalau dah dekat nk raya,ape saja yg baru nama ujung2 tu mesti ada tambah raya kan heheh

SYANI said...

Wah..wah... dapat juga pisau idaman tu ye.. tahniah!

maszmadi muhamad said...

wah!!!!! pisau raya.....

aLyNnZ said...

akhirnyer dpt 2 pisau raya..mmg berbaloi..hanya kumpul setem dpt tebus pisau syiok2..

mak alin pun kumpul setem gak ritu..setem jj..dpt pisau gak..

Eliss Mie said...

Bestnya pisau raya.. .

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboiiiiiiii bukan setakat baju raya ye persiapannya ...pisau pun kena baru bila raya..hihihihi

PetakBunga said...

wah.. untung..
suka jgk tebus hadiah2 gini..

lieyalatif said...

PERGHH ZURA!!!...mmg bersungguh haaa dalam misi mendapatkan pisau raya heheeheheh...puas hati kan....pisau idaman dlm genggaman...bukan satu tapi dua okeyyyyyyyy.....

tu syok berblog ni kan..ramai kawan2 blogger yg willing nak tolong...lieya ni pakkal jek tak sping kat giant...kalo sopign kat giant leh bagi setem kat zura jugak.... buat tambah2 heheheeheheh....

zura, pisau ke 2 tu sesuai buat kokak dagingan ayam tu....sesuai sgt guna tu raya2 ni ehehehehe...tapi hati2 ..sure tajam betul tuh!

hainom OKje said...

Nampaknya Raya ni kerja menyincang daging bagi kat Zuralah....sekali cincang jer dah terbelah 10 hehe...
Untung ada teman blogger yg pemurah nikan Zura...

siti alfakhishah aman said...

bole lah mengkapakkan tulang2 wat sup tulang pagi raya nanti kan.. mesti best.. tajam lagi.. jage2 tau.. jgn sampai makan tuan pulak tau kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...