Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, July 11, 2014

...Setiap Gambar Ada CeritaNya | Kesah di sebalik Gambar...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
penguhulu segala Hari.. semoga kita sama2 mendapat keberkatan nye. Amin~

Hari nih nak kongsi gambar je lah.
banyak sangat gambar seketol2.. hehehe.
Meh layan~

tudiaaa.. susun atur tudung i.
bakul2 semua borong kat kedai 2 ringgit.. hehehee.
kemas kan?? heheehhehe.

Sebelom.

Selepas. 
cantek ke tidokkk?? hahahahahaahhaha
2 drawer tuh i letak storage box yang beli kat kedai terbakar tuh.. baca SINI.
kalo x letak storage box tuh.. lipas suka sangat masuk dlm drawer.. berbulu jer i menengoknye. mmg idup2 lah i sedut lipas masuk vakum! geram!

bawah baju kurung tu i susun bakul2 tudung i tadi.. senang nak carik tudung untuk match dengan baju gittu.. hahahaha. sebelah bakul2 tudung tu susunan telekung sembahyang. dh gaya KLCC dh ketinggiannye. belom kira yang dlm plastik lagi. pompuan.. kalo membeli mmg x hengat... hek hek hek hek.

kerja orang rajin.
gorok baju depan tv. hahaha.
kebetulan cuti hari isnin haitu. i pon siapkan kan mana kerja yg x sempat siap weken haitu.

kerusi makan delisha pon jadik mangsa.
hahahaha.. dasar sangat kan!
baju Anis saja pon dah sebakul.. hehehehe.

hasil seni cinta dengan anak2.
Cinta dia memang suka melayan anak2 main.
elok jer 3 3 bergumpal kt depan peti ais. mama duk sibuk masak.
tetiba delisha panggil.. "mama.. cantek x papa buat?"
hahahahahaha.. sabor jer lah. muka orang katanyeeee.

tudiaaaaaaa...sedap x hengat!!
tumpang rezeki anak2.. sebab delisha yang mintak papa dia beli durian.
mama dia pon tumpang makan skali..fulammakkk.. sedap wehhh!!
pandai cinta pilih durian.. maklumlah.. orang ade kebun durian kan!

okeh.. itu jer nak kongsi2 haini. 

sekian.. 


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

aLyNnZ said...

Wahh..new look betul2 kemas..sedap jek mata memandang kan..sama ler dgn alynn gosok bj depan tibi..kikikii..durian..sedapnyer..faberet durian..haah iye lar alynn pun nmpk.muka org..pandainyerr..

Tihara said...

seronok baca entry photo diary macam ni..kemas kan susun dalam bekas macam tu..great idea :)

::NureeN:: said...

last pic.. x sabo nk blk kampung... mak slalu ja call tanya, x nak blk ker dorian dh luruh manggis pon sama.. walaweiiii

SYANI said...

Semangat ko mengemas ye.. Tapi memang nampak lebih teratur tudung2 tu dalam bakul. Nak cari pun senang kan...

TeacherAzimah said...

I pun susun tudung bawal mcm tu. Senang nak pilih hehe

Eliss Mie said...

mari laa kemas rumah kak eliss sekali..hhuhuhuhu..

Kakzakie said...

Rumah ni Zura kemas macam mana pun mesti ada sikit-sebanyak yg kita rasa nak di buat...

Iron baju tak lama lagi mereka boleh buat sendiri Zura. Sekarang belum lagi nak makan durian pun masih mintak kan... tunggulah 4-5 tahun lagi dah boleh goyang kaki:)

Sura Mohd said...

memang nampak kemas..
bab2 baju sekolah ni akak dah serah kat kakak2nya urus..akak hanya iron baju akak jer..hehe..tu pun malas..

Rizziela said...

yg last tu paling x tahan :D

mamaarifakeem said...

Kemas, akak juge lum sempat ngemaih2x lg..huu..
Dap eeee durian, belum mkn tahun ni....huu

Zasillah Ariffin said...

cantik bakul2 tu mama...praktikal sungguh 2 ringgit. ada warna putih pon cantek jugak tu. ermmm tergoda lak nak membeli nak buat storage cam mama hehe

siti alfakhishah aman said...

LAWA BAKUL KALER HIJAU.. PEBERET KALER ALISE.. HEHE BTW NICE LA SUSUSNAN DAH MASUK DALM BAKUL KAN..

MUKA BENTUK BUJUR LA.. MACAM LOVE PON ADE.. ^___^

HMMM.. I IS TAK MAKAN DOYAN.. NAK MUNTAH LA KAK KALAU MAKAN..

εïзmummyHazaεïз said...

Haza peminat bakul kecik jugak. Pantang nmpk. Dulu boleh la kasi alasan kat husband nak simpat frozen EBM (susu bdn) skrg dia kata NO. Pakai balik yg dulu, hukhukhuk

Tihara said...

mod beraya sudah mari :)

hainom OKje said...

Kemas Zura....tufung okje pun melambak sangkut belakang pintu hehe...gunanya sikit jer...lebihnya buat perhiasan hehe.....
Yelah nak gak tgk TV sambil gosok baju hehe....zura tak beli iron board? Okje rasa lgi senang guna iron board tu .....

Durian kucing tido tu....kunen bukan main...

Fifi Nadhrah said...

nampak sangat kemas..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kemas je susun tudung macam tu ...ingat nak tiru lah..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...