Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 2, 2014

...S.O.S | Macam Hover lah Pulak...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Rabu.
semoga hari ini lebih baik dari semalam.. Amin~

Haini nak citer pasal setem giant lagi..
hahahahaha.. selagi x habes due datenye.. selagi tuh lah akan kuar n3 pasal setem giant nih. hahahaha.. bertabah k~

Haitu i ade buat muka kesian mintak setem giant.
Alhamdulillah.. ade yang kesian dan tolong bantu i tambah bilangan setem giant.

hehehehhehe.. 
Terima kasih Syani.. Hari Isnin haitu dah selamat sampai.
dapat jer surat nih terus i tersengeh2! sebab dah boleh agak surat siapa.

6 keping setem giant dan sekeping nota dari Syani.
Terharu sangat tengok sokongan kawan2 blog i neh.
Terima Kasih Syani atas kesudian Syani mendermakan setem giant nih.

ini pulak setem dari adik i, Nens~
heheehhe.. adik pon bagi sokongan kat kakak dia.
katanye dia x selalu pergi shopping kat giant. tu pasal dia malas nk kumpul setem tuh.
dah alang2 kakak dia tengah kumpul setem giant nih. dia pos lah bagi kat kakak dia.
Terima Kasih adikku.

korangggggg.. tengok lah niiii.. lagi 7 keping jer lagiiii*buatmukakesian.
siapa lagi nak tolong i angkat tangan!!  shopping untuk bulan 7 dah settle dah.. kalo shopping weken nih pon paling banyak dpt 2 keping jer. tulun! tulun! tulun!
nak capai target utk beli pisau Kapak pulak nih. last date untuk tebus pisau adalah 23.07.2014.. harap2 sempat lah~

Sesiapa yang sudi membantu email i k~ hehehe
azuranafira@gmail.com

terima kasih in advance~ sayangggg korang!

Sekian.. N3 SOS setem giant





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

27 comments:

Sura Mohd said...

semoga berjaya zura..tak banyak dah tu..:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alahai sorry tak dapat nak tolong sbb jarang sgt shopping kat giant ..huhu good luck ye

Eliss Mie said...

alahai..good luck dear..semoga dpt pisau idaman..

lizz said...

waaa dah banyak tu...lepas ni dapat la tebus piso idaman kan...lizz dah lama tak pi giant...

umi alya said...

Alorr akak x dpt nak toling, mklm le jrg2 singgah kt giant..

umi alya said...

Tolong...

SYANI said...

Alhamdulillah sampai juga setem tu pada Zura.. Semoga apa yang diidamkan tercapai..

norhidana miswan said...

ko nk dptkan pisau yg besar gabak tuh ke zura oi? akak kumpul 50 dh dpt pisau yg beso tuh.... lagi skt je tuh... boleh lah try supink2 kt giant sementara masa masih ada tuh ehehheh... akak pun dh dermakan kt kwn2 dkt2 sini

Kakzakie said...

Hihi... bersungguh betul adik kakak ni tau. Kakak dah dapat pisau kapak tu Zura. Nanti kakak buat N3 jgn jeles tau (ni usik-usik ramadhan ini namanya...)

babYpose said...

oh kena shopping kat giant ke, biasa kat aeon big, lagi 7 inshaAllah dapat soon tu..:)

siti alfakhishah aman said...

eh kejap je dah penuh.. best la kalau dapat pisau kapak dah boleh membelah tulang di pagi raya..

nasib la kite tak shopping kat giant.. kita shopping kat eco je kak..

Masya said...

tahniah.. moga berjaya ... x dpt nak nolong ... sbb hari tu shopping x dpt pulak setem giant ni huhuhuhu

Fiza Rahman said...

Wahhh...dah banyak tu. Skit jer lagi. Smoga misi berjaya ☺

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alahai tak dapat lah akak nak tolong zura.. akak tak berlanja kat Giant tu.. semoga berjaya ye :)

eyeyou said...

moga sempat dapat redeem pisau Kapak tu buat raya tahun ne..:)

eB said...

yunk, eB ada 3 kpg. nak x?

uncle gedek said...

kalau tak payah penohkan tak boleh ke? Dapat la pisau pendek sikit kot?

Daddy Ziyyad said...

hahahhaa..komen uncle Gedek mmg terbaik!

tak bleh tolongla zura...sebab saya shopping kat tesco....ekekekeke

stellaizz said...

alahaiii lambat tahu ..stella dah humban kan lahh sis klu ada lagi lehh gak bg...moga misi bjaya ye sis...

mamaarifakeem said...

Kikiki... jom saing sapa dpt claim dl, utk yg ke2 ni.. hahha... akak pun tengah ngumpul, tp dr diri sendiri jer, sikit je lgi... :-)
Good luck..kikiki...

εïзmummyHazaεïз said...

caiyok.. caiyok Zura.. Lately ni pi Giant xdpt pon setem tu.. Dah habeh ke ntah

Atia Adina said...

gigih ra ... kak ad x shoping kat giant...so x der lah

Cho Zila said...

gitu yerk... memang hebat pnya kawan blog kan.. akakpun sedang mengumpul lagi sikitjer lagi tapi tak dapatler yang paling best tengah2jerler...

hainom OKje said...

Ni yg hari tu yeh zura.....yg bukan blogger tu kan....rezeki murah awak tu zura....lepas ni dpt pisau lagilah yek...

Zasillah Ariffin said...

semoga berjaya mendapat pisau idaman tu mama hehehe..gigih sungguh dia..kalau ibu tgk form kotak2 yang banyak tuh awal2 lagi dah give up...huhuu

Zura Tahir said...

ade rezki xkemana..

Anonymous said...

sya ada 6 setem ni...zura punya dah cukup x?kalo x kita bleh bg...Wahidah bleh whatapps 016-3940580

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...