Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 16, 2014

...FB Oh FB...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Moga hari ini lebih baik dari semalam.. InsyaAllah.

Terlalu banyak bende plak nk citer. sampai naik blur plak jadiknye.
so, kita tempek yang ringan2 dulu lah.


FB a.k.a Facebook.
aduhaiiii.. naik lemas pulak tengok citer kat wall fb i haini.
hot betol kesah perempuan mengamuk tu.
kesian pon ade.

memang lah salah dia mengamuk kat tengah2 alam tuh.
uncle tu say sorry pon dia boleh tengking lagi. ok. itu memang silap dia.
tapiiii.. kalo baca komen2 kat status2 itu.. lagiiiiii menyeramkan!
sama kesat jer dgn pompuan tuh tengking2 dalam video tuh.
so, apa bezanye tukang mengamuk dan tukang komen.
sobor jer lah.
*muhasabah diri sendirik.

tapi dalam banyak2 status kat wall FB i hairi nih.
ada satu yang buat i tersenyum2.
comel sangat~

Status dari saudara islam baru kita nih.
alahaiiii.. comel sangat.. secomel orangnye.
so perut~ please lah behave k! Ahaks~

sebenarnyeeee.. sebenarnyeee.. sebenarnyeeee.
i dah raya haini. kikikikiki.
Cuti khas untuk orang pompuangojes. 
Alhamdulillah.. selamat dah sembunyi2 minum milo panas kat pantry. eh!

sekian.. selamat berpose bagi yang pose.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

siti alfakhishah aman said...

kite still puasa lagi.. hehee..

erm boring gak semua dok cerita pasal tu./. pendam dalam hati jelah nak mengkomen.. bulan pose kot..

Zee Suhaini said...

awalnya raya..hehe..
zee tak baca ape pon komen..banyak benar status pasal tu hari ni..
sama je yang mengamuk ngan tukang komen..cuma jelas gn kabur..

lebih baik dok diam dari tambah dosa kering tu..

babYpose said...

bestnya nafira, ceria ja hehe..selamat hari raya ;)

Eliss Mie said...

awal raya..kekeke..ambe dok lagi..biasa dekat2 dah ni...

norhidana miswan said...

kadang2 akak lbh suke tgk n berlalu pergi dr komen yg marah2... sbb kite kang sama je mcm org yg kite nk mrh tuh...

akak lg lah awal pose dh raya hehehe... nnti nk dkt raya akak raya dulu sblum org lain kot hehehe...

Sal Bee Yah said...

untunglah..opis saya 75% lelaki.memang takde chance..kena 'puasa' gak.hehe

umi alya said...

Patut le statuspn santai jer, rupa2 dah pekena milo secawan..

Sura Mohd said...

tu la untungnya orang pompuan..hehe..manyak syok boleh minum2 lagi kat pantry..
memang dah jadi viral video pompuan tu..kan..nasib la...:)

inazamri said...

akak pun dah raya gak ni.dah masuk raya ke3 heheh.

kakyon said...

raya time nak dekat raya..mudah nak beroperasi membakar kueh raya ekk..heheh

mamaarifakeem said...

Awal raya nampak...hihi...
Ha a, dunia FB sekarang, si tukang komen pun lg pedas2 berapi.... haih la, tak elok , tambah2 bulan puasa pula, ni... sabar jerlah..huu

εïзmummyHazaεïз said...

kite still pose... wahh milo paneh lagi tu..
Klu jadi bahan kat FB, xtau mane nak sorok muke. sampai ke polis tu

Kakzakie said...

Memalukan tapi nasi dah jadi bubur menyesal tak berguna kan Zura...

Kalau tengah cuti ni bolehlah masak sedap-sedap kan boleh merasa sebelum org berbuka:)

NzA said...

2lh kan, setiap manusia lakukan kesilapan...mungkin hr ni hr dia, hari kita belum tentu....mmg diakui dia bersalah tapi yg teruk tu si pengomen n pengulaskan yg langsung xjaga adab sopan terutama bln puasa ni....akak pn tgk jugak kt insta n twitter...teruk dia kena bash......

hainom OKje said...

Ha'a kecoh pasal vid pompuan tu.....dah bagi keterangan kat balai pun kan.....Tulah tak yah le komen lebih lebih ....doakan ajlelah dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...