Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 17, 2014

...Alhamdulillah.. Berkat Bulan Ramadhan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Khamis.
Senyum lahhh.. senyum itukan sedekah yang paling mudah.

Hari ini nak share 1 berita gembira dengan korang.
semalam dapat berita gembira nih. tapi semalam kan kelam kelibut. x mampu nak share.
tunggu tenang sket.. hehehe.

korang ingat lagi tak kes mahkamah i pasal salah guna tandatangan?
kes tipu tanda tangan i ngan sorang lagi datuk kat 1 agreement.

kes nihhh.. ingat??
cerita penuh DI SINI.

Semalam lawyer kami ( i ngan Datuk) call.
Alhamdulillah.. berkat kasih sayang dari yang Maha ESA.
Kami telah menang kes ini!!!!
Alhamdulillahhh.. Alhamdulillahh.. Alhamdulilahh..
Ya Allah.

Miss Kumari (Lawyer) cakap. kami berjaya tutup kes ini sebab terlalu banyak keraguan pada kes dan tanda tangan tu memang bukan dari tandatangan kami seperti yang kami report polis hari tuh.

Untuk tutup sepenuhnye kes ini. Mahkamah minta i dengan datuk datang ke mahkamah untuk bagi keterangan. sbb sebelom nih memang kami di wakili oleh peguam kami jer.
Mahkamah mau dengan keterangan dari kami sendirik.

InsyaAllah.. lepas raya kami akan ke mahkamah untuk beri keterangan.
semoga Allah sentiasa menolong kami yang teraniya nih.
sesunggu aku yakin Ya ALLAH.. doa2 orang teraniya tiada hijab dariMU..Aku YAKIN!

Mohon kawan2 doakan i yer.
semoga Allah berikan kemenangan untuk Kami. InsyaAllah.
Doa2 orang yang berpuasa pon sangat mustajab kan!
pleaseeee.. doakan saya~ sayaxpuasaABC!
Terima Kasih.. sayang korang~

Terima Kasih Ya Allah kerana makbulkan doa dan rintihan hambamu ini.

Sekian.. kongsi citer gembira.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

Sal Bee Yah said...

alhamdulillah..seronok dengar berita ni..semoga doa awak termakbul.in sha Allah..

Daddy Ziyyad said...

Alhamdullilah....

Berkat Ramadan..moga urusan awak & Datuk nanti dipermudahkan

Sura Mohd said...

alhamdulillah...Allah dah perkenan doa hambaNya..moga dipermudahkan segala urusan lepas raya..lg cepat settle lagi baguskan zura..

LYAfrina said...

Alhamdulillah.. insyallah.. kemenangan ttp akan mjadi hak org y bnar.. lg2 utk y dianiayai..

Ibu Amani said...

ya allah kak gha..jahatnya sape yg gunakan nama kak gha ni...mudah2an kes kak gha settle cepat2 eh...

SYANI said...

Syukur Alhamdulillah atas limpah kasih dan rahmat Allah. Segalanya dah settle la ye...

Kakzakie said...

Alhamduillah berkat proceeding kes di bulan ramadhan pasti doa org yg teraniaya tiada hijabnya.. apa lagi di bulan mulia..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah .. Semoga Nafiira memang dalam kes ini.. Amin

εïзmummyHazaεïз said...

Alhamdulillah berkat ramadhan al mubarak..

lieyalatif said...

alhamdulillah....

ni betul2 berita yg menggembirakan zura....jgn lupe buat sujud syukur key..... tu la kan, kalo kite berada dipihak yg benar dan teraniya in sha Allah akan bantu.... mesti zura rase lega sgt2 kan...mcm ketul batu beban atas kepala hilang gitu hah heheheeeheh

ckp pasal kes tiru sign ni, kat opis lieya pun ade kes jugak...same laa mcm nie...kes nak dpt projek..sanggup curi letterhead dan tiru sign....ermmm takut lieya...dieorg ni ambil mudah bab halal haram...yg penting dpt duit byk...


tahniah lagi sekali yeak zura....

maszmadi muhamad said...

alhamdulillah.....
good luck ye zura

Ayu Ayunie said...

semoga segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan..

siti alfakhishah aman said...

alhamdulillah.. rezeki ramadhan tu.. semoga lancar ye nanti masa beri keterangan.. :)

BUNDA a.k.a KN said...

Alhamxhlillah...takpayah pening2 kepala lagi...

Rizziela said...

Alhamdullillah

hainom OKje said...

Syukurkan zura....Sesungguhnya Allah maha mengetahui ....

NzA said...

syukur Alhamdulillah...moga dipermudahkan.

eB said...

alhamdulillah

wah terer orgtuh nak tipu. sapa? kenalke?

mamaarifakeem said...

Alhamdulillah syukur.... moga dipermudahkan urusan seterusnya...

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Tahniah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...