Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 16, 2015

...Comel Sangat Sampai Tak Tahan Untuk Tengok Ajer...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Ceria2 selalu yer~

Haini nak cerita pasal kegilaan i membeli barang baby.
haitu x tahan tengok stokin & Baju yang kiut2.
kali nih geramkan menan baby pulak.
geram sampai x tahan nak tengok ajer. kena beli jugak.
hahahahahaha.

Shopping kat Lazada.
harga ofer sampai jadik rm18.21 jer.
murah tuh.
14.11.2015 i dah oder. tak perasan yang delivery date tuh bulan 12. ingatkan bulan 11 tu jugak.

selang seminggu dapat plak email nih.
terkejut terus bila email tuh bagitau Shipped From Oversea.
pastu jangkaan dapat 28-31 hari.
OOohhh.. camtu eh?
takpe lah... demi nak murah.. sanggup jugak tunggu dengan rela hati.
hahahahahaha

Setelah lama sabar menanti.
akhirnye.. bungkusan dari obesi selamat sampai pada 07.12.2015
lama tuhhhh. 

tudiaaaaaaa.... yang lama dinanti.
demi kecomelan mu.. sanggup ku nanti. hahahaha

comelkannnnn!
mamanye yang terlebih eksited.
aduhaiiii.. masa kat opis x sabar nak balik sebab nak sarungkan kat kaki n tangan Amzar. hahahahahaha.


Anak bertuah niiii... Mak dia kemain beli menan yang kiut miut.
plastik jugak yang dia geramkan.
kemain bersungguh-sungguh Amzar gigit2 plastik tuh.
sampai mak dia nak snap gambar pon blur2. sabor jer lahhhhh.

ini lah gambar paling semenggah yang i boleh snap.
itu pon selepas mama dia tarik plastik yang dia gigit2 tuh.
omel x Amzar????
hahahahahahahaha.. geram!

Sekian.. n3 Mama yang eksited lebih.

psstt.. x puas lagi nak shopping menan baby nih. hahaha


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Zee Suhaini said...

memang kiut zura..hihihiii

umi alya said...

memang cantiklah zura, sib baik anak2 dah besar

SYANI said...

Kiutnya.... best la Amzar dapat mainan baru.

Mummy Chubby said...

memang kiut...boleh gigit2..mami pun rajin gak sopping kat lazada.huhuu

norhidana miswan said...

mmg cute... ptt lah org tu sampai rambang mata...

eh ko zura tak pyhla pakaikan dua2 belah tgn amzar.... sian dia pening heheheh...

Eliss Mie said...

GM banyak barang2 macam ni.kalau pergi GM mau satu GM rasa nak borong mcm ni..hahahaha

ct cheery said...

Cantik..geram jer nengok.

Chekgu Azrine said...

serius dah lama tak shoping online utk baju baby...sebab anak2 dah besar...baju bdak besar xbrp snagat tru onlinekan??
skang yg rajin beli tudung je secara online..hehehehe

wahida said...

aku tak boleh bukak lazada ni beb...berhantuuuu...
tapi kadang dia cakap je delivery sekian2 haribulan...tapi tetiba esok lusa dia kol ckp barang dah sampai...cepat giler...

mmg comel amzar pakai...sudahnya plastik jugak yg di herankan...hahaha...

Diana Rashid said...

comel...hahaha..lama pun berbaloi la ..

lieyalatif said...

ololololo comellllllllllllllll.....kiri kanan atas bawah hah ade toys melekat heheehehe...tu laa zura skrang barang2 baby mcm2 ade kan...dari segi baju, mainan, brg makan...ishh tahan tak tahan je laa napsu kite nak membeli heheeheheheh...

lazada ok...kiteorg ade gak beli kat lazada nie...sampai ontime .... mule2 takut gak sebab dulu kan ade kes lazada nieh....skrang rasenye dah okey servis die....

murah le lazame yg zura beli nie...dulu lieya beli kat dayyan satu2...mmg agak mahal tapi mase tu bende ni baru lagi so abaikan je laa beli gak heheheeheh

shark said...

adoii comei wei..
anak aku ada satu hehe..
bg pakai time tidoq sebab lani sejuk amatss :)
hai amzar..comell la awak ni :)

LYAfrina said...

tiutnya...
ginilah klo dh namanya pompuan kan zura..hehe

hainom OKje said...

Mmg cute miut kalau baby pakai stokin gini....
Kalerful pulak tu .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...