Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 10, 2015

...Gomoi Jangan Tak Gomoi!...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Semoga hari ini lebih sihat dari semalam.. amin~


Masa memula beli Play Mat nih, Amzar macam blur jer nak buat ape.
yang beriya main adalah Kak Ngah dia.
Dah 2 3 kali duk blur2 bawah tuh. baru lah dapat rentak nak main camner. 
hahahahaha

Bantal yang Amzar gomoi2 tuh bentuk rama2 gak. 
bahagian kepak warna purple tuh ada plastik dlm nye.
bila pegang, ada bunyi plastik yang kuat keluar.
memang menarik perhatian dia. tu yang Amzar duk gigit2 kepak rama2 tuh.
lagi kuat bunyi lagi kuat dia gomoi2.

Kemain semangat dia main ngan bantal tuh. 
nak snap gambar pon jadik blur.

dah penat gigit bantal, makan tangan pulak lah.
sedap pon sedap. ahaks~

Pusing punye pusing jumpa bunga tergantung pulak.
menarik nih. goyang2 keluar bunyi loceng.

geram tengok Bola.
tapi tinggi sangat. x boleh nak tarik masuk mulut. hehehe
mama dia geram peha dia tuh. memang selalu kena gigit ngan mak dia.


gomoi jangan tak gomoiii.
gerammmm pulak rasa nye nak gomoi Amzar.
grrrrrr!

Sekiannn.. 

Semalam mak Amzar MC.. cirit birit. tak tau lah apa puncanye.. tapi i perasan. lepas berpantang perut i macam sensetip pulak.. makan pedas jer sakit perut. makan sejuk2 jer sakit badan. adehaiii



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

8 comments:

norhidana miswan said...

hehehhee apasal cekci sgt nih mama saja takmo bg awak pakai sluar ek...

bersungguh gomol...geram beno dia

Kakzakie Purvit said...

Umur macam ini memang best kalau nak gomol-gomol Zura
Kakak-kakak dialah yg untung:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Suka dia bila dah tahu apa benda yg tergantung tu ye..
Bila dapat terus gomol-gomol..

Kena jaga pantang lagi tu Zura..
Kalau perut dan badan masih sensitif dengan makanan tu..

wahida said...

kemain ligat amzar ye...bagus benda ni..merangsang minda baby...
aku setuju ngan kak yati, aku rasa ko kena pantang lagi benda2 sejuk dan pedas kot...kita ni makin berumur, makin tak tahan sangat badan tu...apapun ko take care ye...

Mar Mansor said...

seronok pula tengok baby golek-golek camtu

Ayu Ayunie said...

rindunya ada baby kecik camni. nak gomol2 je.

umi alya said...

akakpun geram tengok dak tecik ni..

hainom OKje said...

Yelah....mmg geram mak tengok peha Amzar tu. Mau kena geget jugak dengan mak tu.

Cer bayangkan kita yg duk play mat tu Zura sure pusing bijik mata kita! Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...