Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 31, 2015

...Santai Hujung Minggu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Hari terakhir untuk tahun 2015. 
Selamat Datang 2016.. Semoga menjadik tahun yang baik k~

Setelah lama x timbul.. haini timbul balik.
kelam kelibut wehhhh.
balik kampung.. pastu datang sibuk ngan daftar tadika Delisha pulak.
kasut x beli lagi utk dia nih.
sepatutnye dah settle dah. tapi kasut yang kami beli tuh salah saiz. sebelah saiz 9, sebelah lagi saiz 11. aduhaiiii.. nasib baik lah terasa nak cek. kalo tidok haru jugak. dan nasib baik jugak resit x buang lagi. hahahahaha

OKlah.. n3 kelam kelibut haini.
layan gambar sudah lah. gambar kami melepak di hujung minggu. lepaskan boring anak2 asik terperap kat rumah.

gi singgah kat taman. 
sambil2 layan kek. beli kat situ jugak.


debab x saya??? hahahahaha
kemain meleleh2 ailio.

Amzar & Papa.. My Hero.

My Anis

My Delisha

Gojes Mama.. kah kah kah kah.

kemain lagi dia memuji kek tu sedap.
makan lah sayang.. mama nak buat x reti. mama beli jer lah k~

My Anis makan kek coklat leleh. sama cam mama dia. suka coklat.

sesekali melepak kat taman sonok jugak.
anak2 ajak main kat taman. tapi tanah becak plak. maklumlah musim hujan.

Sekian.. N3 kelam kabut.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

SYANI said...

Mama tak dapat makan apa lagi ye masa mengandung sampai Amzar meleleh2 ailio..hehehehe

Besar dah Anis & Delisha. Anis makin meninggi, Delisha dah nak tadika.. Cepat sungguh masa berlalu kan.

Selamat Tahun Baru Zura.

fiza linolie said...

Sesekali bawak anak pegi taman sambil mkn kek mesti budak2 suka kan zura :)

norhidana miswan said...

bdk2 nih kadang ajak jln2 gi tmn or jln2 kt psr mlm pun dh hepi sgt..... jenis yg sederhana lah kot... mana anak org kaya musti nk pi melancong tmpt omputeih

apasal ko nmpak kurus? jeles tau

tiga lalat said...

meriah tuuu mak nafira walopon kelam kelibut., hehe2

Salina@IbuAqil said...

Hallo mama gojes..
I miss u so much mama..
Muahahaha!!
Miss u zura..
Happy new year.. ;)
Happy holiday..

Sura Mohd said...

baby Amzar makin comey ikut mama dia yg gojes...geram pulak tengok dia..kalau terjumpa umi nak gomol2 Amzar..
Akak pon beli jer kalau teringin makan kek leleh..tak kuasa nak buat..slalu buat kek marble jer..hihi
Delisha sama ngan Afif..sama2 masuk tadika 2016 ni..akak pulak yg tak sabar nak tggu hari sekolah..:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat tahun baru 2016 nafira..
Bambam baby tu.. geram pulak akak.. rasa nak cubit pipi tu ;)

Akim said...

Comel baby tu.. mohon gigit pipi sikit.. ehehe

Kakzakie Purvit said...

Pejam-celik-pejam-celik dah 2016 Zura
Anak-anak pun dah nak masuk sekolah semula
Tinggallah hero gebus duduk rumah sendiri kakak-kakak dah sekolah.

Semoga 2016 memberi lebih kebaikan buat kita semua Zura.

LZ - The Blog Owner said...

Salam ziarah ke blog Nafira di Tahun Baru.. happy anak2 Nafira bersantai..

Bila baca entry teringat kasut sekolah anak tak kapur lagi.. ;-)

babYpose said...

Salam 2016 Nafira, mama makin gojes. Baby pun dah besar. Rindu singgah sini.

LYAfrina said...

dah besar baby...
smoga tahun 2016 berjalan dgn baik utk khidupan kita semua

hainom OKje said...

Jarang pulak okje santai kat taman hujung minggu cenggini Zura.... Selalunya duk mall haha...cuci mata....
Wah....si kecik dah pandai posing depan kameralah zura...tengok tu bukan main lagi dia suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...