Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 22, 2016

...Bila Hero Kecik Melasak...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Moga Hari ini lebih ceria. Amin~

Pagi nih ujan kat kelana jaya nih.
mandi ujan jap. kekeke. nasib gak sentiasa bawak payung.
Alhamdulillah.. sejuk sket hari ini.

Ok lah.. di sebabkan dah lama sangat turun kelaut dalam.
haini nak up sket citer pasal Hero kecik i. Anakda Amzar.
Esok genap umur Amzar 8 bulan.
dah pandai merangkak dah. pastu pantang jumpa ape2 yang membolehkan dia berdiri, dia mesti akan bangun berdiri. tak kira dah selamat ke tak.
dah bape kali kepala jatuh ke lantai sebab usaha dia nak bangun tuh.
sabor jer lah.

Moh lah layan gambar Amzar melasak.
penat jugak melayan dia melasak. hehehehe

ini buku kak ngah nih.. letak merata2.

wowww... ini buku kak ngah sayang nih. boleh lah Amzar baca senyap2.

Wahhhhhh... Amzar macam ngah terbang lahhh.. hebat lah Amzar.

ehhhh... macam sangkut dah nih.. tolong! tolongggggg!

Muka whatever kena bebel ngan mama. kah kah kah kah kah.

Amzar nak tolong kak Ngah kemas buku niiiii.

Malas lah layan mama.

Hero sangatkan! x tahu takut langsung. kita pulak yang terjerit2.
geram sungguh.

Sekiannnn.. 



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

Sura Mohd said...

Dah besar dah baby Amzar..makin comeyy...
boleh tahan lasaknya..tu namanya hero..:)

babYpose said...

Dah besar dah hero, makin hensem, dah panjat sana sini, slim la mama :)

SYANI said...

Comelnya dia... time2 anak tengah melasak ni , mamanya yang stress..hehehe

Qhaifa Nur said...

Kat umah ni pun ada amzar juga..amzar yg ni lg comelll

norhidana miswan said...

makin bolat dia yek... ligat jugak tuh

Kakzakie Purvit said...

Ini belum dpt kaki lagi ni Zura
Nanti dah dpt kaki mahu tak terkejar dua kakak-kakaknya.

YieN said...

Itu blom dpt kaki lagi tu, dah ade potensi nak melasak 2 kali ganda lagi tu :P

seraa rose said...

salam singgah..
"Amzar nampak bakul pink tu cam menarik lah Mama. Itu yang Amzar panjat" hee

shark said...

anak jantan gitu lah..melasak je keje..
tu belom lagi die ramas biskut then tabur atas karpet..
aku tengokkan aje..
tak tahu nak nangis ke nak gelak ;p
lol

Masya said...

tu dia.. salu layan anak dara.. bila ada hero baru zura tau macam mana melasaknya.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

muke whatever tu macam minta digigit ..grrrrrrrrrr ...shomel

hainom OKje said...

Mcm muka sapa si Amzar ni ek... Ikut muka comel kak Dalisha ke ikut comel Kak Anis tah....
Budak lelaki mmg otak dia berhubung lebih sikit hihi...

LYAfrina said...

hehe..klo dh hero gak..camnilah zura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...