Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 25, 2016

...Alamat Kedai Rm 2 Di Shah Alam/Klang | NAFIRA Blog Tidak Kedekut...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat yang Mulia.
Semoga kita semua mendapat keberkatan nya. Amin~

Di hari Jumaat nih nak buat n3 santai sentap jer.
sentap?? sikit lahhhh.

Komen di atas i dapat masa menyelam ke laut dalam haitu.
komen nih i terima kat N3 kedai RM2. kedai feberet i.

ade ke cakap i kedekut? x patutttt.
sebenarnye Saudara MR.M tak baca semua n3 i pasal kedai RM2 nih.
dah nama pon kedai feberet. harus lah i selalu terjah ke situ. ada satu n3 i siap tempek lagi gambar bil yang ada alamat kedai rm2 tuh.

Haaa.. ni i copy gambar bil + alamat dari n3 INI.
ade sebenarnye alamat nye. cuma MR.M x biasa lagi dengan blog Gojes ini.
takpe.. i maaf kan.

di hari jumaat yang mulia ini. i nak tulis lagi sekali alamat kedai RM2 nih kat blog i.

SETIA RM2
NO 24,26,28,30, JALAN BENDAHARA 1/KS07,
TAMAN SEJATI, 41200 KLANG, SELANGOR.

land mark kedai nih: trafik light KFC & Pizza hut.
kalo dari shah alam (Bukit Kemuning) trafik light tu masuk kanan.
kalo dari Klang, masuk kiri lah kat trafik light tu.

Haaa... harap2 dapatlah membantu pencinta2 kedai RM2 seluruh shah alam dan klang.

p/s: i bukan x mo reply komen kat n3 tuh. tapi itu n3 lama. kalo balas pon belom tentu dorang baca kan~ so, i buat keputusan untuk buat n3 baru dengan tajuk skema supaya senang pencari2 kat google jumpa n3 ini.

lagi P/S: ada jugak blogger yang terus email i. kalo yg email memang i akan trus reply jer.

last P/S: Jangan cakap hakak tak payung ok. kah kah kah kah.

sekiann.. byeeee.. muashxxx..



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Zee Suhaini said...

hahahahaa..adoiila zura..camni pon boleh yer..
sekarang dah bagi alamat besar gabak tu silala terjah..

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi..
Bukan mudah nak puaskan hati semua org ye Zura..

ct cheery said...

Hahaha lawak...Ada ke ckp akak gojes ni kedekut. Tak terjah jgk sepak punggung tu

ct cheery said...

Hahaha lawak...Ada ke ckp akak gojes ni kedekut. Tak terjah jgk sepak punggung tu

babYpose said...

Dah buat iklan tu, jom serbu heeee :)

norhidana miswan said...

bagusss lps ni lagi ramai lah pi kedai rm2 tuh

Kakzakie Purvit said...

Hihi... itu dia dah bagi jelas
Harap-harap dptlah memabantu yg nak shopping macam Zura juga.

anajingga said...

salam ukhwah nafiraa, keai dua hengget ni memang murahkan tapi kena pandai memilih barang yang betul2 elok untuk digunakan.. yang tak best sebab rm2, leka ambil isi bakul sampai jadi berpuluh ringgit sudahnya kan hihi :)

Sura Mohd said...

amboi..amik ko..2 bil skali tepek..hihi...
buat yang berkesempatan terjah jangan tak terjah..:)

Eliss Mie said...

Hahaha.. terus buat entry sentap..3 kali tnya tu dek pun x reply.. hihihi.. ambe pulok sokmo tnya jual dok brg sekian2 atau homestay ada ksg x???

Eliss Mie said...

Hahaha.. terus buat entry sentap..3 kali tnya tu dek pun x reply.. hihihi.. ambe pulok sokmo tnya jual dok brg sekian2 atau homestay ada ksg x???

Ahmad Hasif said...

Biasala tu.. Org xbaca abis.. Sekali dua resit.. Siap bold lg alamat kedai tu yer.. Hehe.

Jalan2 sini.. Jemput baca article baru..
Salam Perkenalan..

Cara Mudah Hasilkan Ukiran Kayu Hello Kitty yang Comel

hainom OKje said...

Mak kan zura jenis malas jugak nak tulis nama alamat kedai bagai ni. Lagi lagi bila masa buat entry tu kena cari bil yg entah kat mana. lecehlah pulok...

Syok gi kedai Rm2 henggit ni kan Zura..dapat banyak barang!!


LYAfrina said...

hahaha..tu dia..kedekut terus bagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...