Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, March 21, 2016

...Misi Mesin Jahit Terpaksa Di Tamatkan Lebih Awal...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Hari yang agak mencabar hari ini.

Jalan jem teruk kan haini. mungkin nak bagi can i tido lena dalam bas. haha
malam tadi anakda amzar x bape nak lena tido. asik merengek jer.
badan dia pon dedar2 jer. harap2 Amzar Ok2 saja kat rumah ibu dia. Aminnn~

Tajuk n3 adalah di rujuk. Kah kah kah kah.
Lanjutan dari CERITA INI, misi mesin jahit 10 bulan TERPAKSA di tamatkan lebih awal.
kah kah kah kah. gelojoh tu x boleh nak pertikaikan dah. tapi alasan i kukuh untuk tamatkan misi i lebih awal.
alasan nye adalah... Misi jahit baju raya!
haaaaa... alasan kukuh kannnnnn.

yihaaaaa!!!! mesin jahit tepi dan mesin jahit lurus.
i amik pakej nih. 

Free gift pakej yang i amik.
set 15pcs tapak jahitan.
Benang jahit pelbagai warna 80pcs
dan Set alat jahitan.

Total nilai pelaburan. kikikiki
ade tambahan Ext table tuh utk mesin jahit lurus. 
benang plak untuk mesin jahit tepi.

okeh.. sekarang kita boleh ON misi seterusnye.
MISI jahit baju raya! yeahhhh.

itu jer nak menunjuk-nunjuk pagi nih. hahahaha

Sekian.. 




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

10 comments:

Kak Nieyl said...

Seronoknya...
dapat mesin jahit baru :)
selamat menjahit ♥

Kakzakie Purvit said...

Syabas! Misi accomplished!
Tak payah tunggu 10 bulan janji lepaslah utk jahit kegunaan sendiri
Sambung balik kalau ada misi nak buat business lepas raya Zura.

ct cheery said...

Bestnya..leh buat Baju raya sndiri

Masya said...

tahniah.. misi berjaya lbh awal...

Qhaifa Nur said...

Jahit baju raya...seronoknya

norhidana miswan said...

nnti dh bizi jht baju raya tuh... jgn sampai setahun berhabuk blog nih...

Diana Rashid said...

pelaburan yang pasti menguntungkan..lagi2 untuk orang yang memamng sedia ada kemahiran menjahit nih..lepas ni boleh la keluar jenama sendiri..heheh

Zee Suhaini said...

untung la anak anak..mama dah nak start menjahit baju raya..

Sura Mohd said...

Wahhh..bestnya Zura..akak tumpang seronok..bakat menjahit mmg x de dlm diri akak..belum apa2 tangan dah kebas..
Selamat menjahit..:)

shark said...

perghhh mesin jahit beli dah siot..mantop, jahit jubah aku selai bole??
kiki..
tudung aku nmpak gaya dah ada tukang jahit backup ni ;p
lol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...