Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 18, 2016

...Kena Sedebik!...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat yang mulia.
Semoga kita semua mendapat keberkatannya. Amin~



WIN! kena sedebik kat dahi rasanye.
kah kah kah kah kah kah.

i x peknen pon uols. tapi.. tapii.. tapiii.. hahahaha
entahlah.. rasanye macam x sempat2 nak update blog. hahahaha
nak kata naik pangkat, BUKAN! nak kata pekerja cemerlang, dah tentu2. hahaha*pang!

Sebenarnye i terima bos kecik baru selepas bos kecik lama resign.
jadiknye banyak bende i kena tolong bos kecik baru buat keje sementara dia biasa dengan semua tugas2an baru dia. mana yang dia tak tahu, kena lah i jadik lecturer sekejap ajar dia camner nak buat.

i dah biasa buat keje2 bos kecik dulu. jadiknye kena lah i tolong bos kecik baru.
terangkan kenapa itu, kenapa ini.
kiranye tugasan i bertambah sket lah sejak 2 menjak nih.

jadiknye, x sempat lah nak terjah blog. huhuhu
sekarang bos kecik macam dah boleh adapt dia punye keje.
dan sistem pengurusan masa dia pon dah nampak stabil.
makanye i pon skodeng2 lah blog. hahahaha

Okeh.. itu saja hujah dari i, dengan ini di tegaskan sekali lagi, i tak mengandung ponnnn.. kah kah kah kah kah kah.

Sekian.. n3 orang kemahin bzlahsangat

nak menerjah uols jap. byeeeee







 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

7 comments:

SYANI said...

Hahahah... tu la selalunya blogger ni kalau menyepi maajoritinya sebab alahan mengandung la... tu yang saspek Zura mengandung...kikiki...

shark said...

menipulahh aduhh..aku ingat betul dah td ngandung..
memang power la kau ni zura wahahahahhahah ;p

tengkiu syani sebab dah bg sedebik dlu kikikik ;p
dah tu blog aku pun ko tak baca la kan..
cam nilah kawan kan ;p

Kak Nieyl said...

Singgah pagi ♥

babYpose said...

Oh busy menolong boss, bagus tu, kelapangan bercerita tau hee.. betul tengok wayang dengan budak yang tak duduk lama susah skit..:)

norhidana miswan said...

akak pun sebenarnya nk tanya soalan yg sama ngn syani tuh.... tp heheh kang ko sentap kang lg lama tak jenguk blog hehehhe

Bunda_nora said...

Haha... kalu menyepi jer mangandung yer... jangan syak wasangka.. apa lagi dengan bunda tau... hahaha..

ct cheery said...

Hahaha sibok sungguh noh. Kimsalam Kat bos kecik baru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...