Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, May 13, 2016

...Al-Kesah Si Gambar...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat. 
semoga kita semua mendapat keberkatan nya. amin~

Hari nih n3 simple2 jer.
tempek gambar yang ade dalam fon.
sayang kalo x tempek. hehehehe

gambar gigi Amzar yang berjaya Kak Long dia snapkan.
kalo mama nye nak snap kemain susah lagi.
2 batang tuh lah yang buat mamanye seriau. hahaha

tempek gambor baju raya skali. hahahaha.
gambar nih masa potong dress anak dara.
pola dah ade.. tekap2 pastu potong saja. hehehehe.
hasilnye nanti i tunjuk okeh~


Overnight Oat.
Rolled Oat + Kismis + nuts + Susu HL stoberi.

cuba utk jadikkan ini makan rutin waktu bekfes.
hati kena cekal kalo nak sihat kan.
gambar OO tuh warna pink sebabnye i salah beli susu.
selalu beli susu HL vanila.
tapi kali nih salah beli susu HL stoberi.
tapi rasa dia sedap uolss. hilang trus muak Oat tuh.
gembira jer i makan OO pagi tu. hahahahahaha.
sedapppppp.

okeh.. itu jer nak kongsi Al-kesah gambar haini.
len kali i kongsi2 lagi.
sekian...




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

12 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kakak tiap pagi makan oat tapi panas sebab terus masuk milo dan susu omega utk sarapan kakak dari dulu hingga kini tau Zura. Tak pernah lagi buat yg overnight macam ini.

Baju dah siap dah bolehlah cuci dan gantung tunggu raya hihi..

babYpose said...

Nak cuba jugak OO ni, duk tengok kut screen sedap ja. Lagi sedap ye letak strawberi ye. Amboi comel dua beradik wefie..dah potong baju tinggal nak jahit ja..sempat la ambik tempahan hehe :)

SYANI said...

Sedap buat OO guna susu stoberi.. memang laju je makan..

norhidana miswan said...

lawo baju raya... seronok kan pandai jht baju raya sndiri... msti tak sbr nk siapkan...
bt sampai berpasang2 pun takpe sbb jht sndiri...

dulu akak pnh bt overnite oat nih tp nyer tahan la 2minggu pastu rasa tak lalu nk telan tiap2 hari hahahha...

Husna Rahman said...

salam jumaat berkah akak sefamily...tempek jgn xtempek..hihi..n that overnight oat looks real tempting tau..nak sesuap...ngee..

Nooriah Abdullah said...

sekarang sedang viral overnight oats
akak belum lagi cuba nanti nak try jugak letak buah bila dah nak makan
memang sedap kot kannn

Afif Rayyan said...

Comel gigi si kecik tu.. ehehe

Nabila Syifa said...

xsuka sgt oat.sedap ke? xleh telan

Qhaifa Nur said...

Ank2 lebih sukakan nestum dr oat..pernah beli tak habis sayangkn...

shark said...

macam sedap jek..
aku tak pernah plak buat oat cenggini..
malas kekdahnya..
tgk pos ko terus rasa nak buat..kihkihkih

aku makan nih hari2 mau tinggai tulang selangka jek ;p

aRz MoHa said...

betul juga...kalau tak letak di blog tetiba hilang rugi pula kan...

LYAfrina said...

tu dia... teaser baju raya. x sabar nk tgk hasilnya..untung tau jhit sdri..jimat bhgian upah tu..klo tempah jahir dh brape, blm msk hrga kain lg.. lya tmpah bju fsya rm65 sepasang...uwaaa..nk nngis & terkejut sgt! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...