Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 9, 2016

...Potong Kek Birthday Delisha...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Cuba untuk mulakan minggu ini dengan aura yang positif! Yeahhh!

Hari nih nak tempek gambar sesi potong kek anakda Delisha Jumaat malam hari tuh.
buat kecik2 jer, kami2 jer pon yang raikan.
asalkan boleh gembirakan dia.
Beli kek sebijik. pastu Delisha request nak makan KFC.

Happy Birthday Delisha yang ke 5.
kek pilihan mama dan menjadik pilihan Delisha jugak.
kek nih memang sedap. tak muak walaupon makan banyak.

serdahana jer.. kami2 jer yang raikan.
asalkan birthday girl gembira ok dah tu.

Kemain lebar senyumnye.
mama pon tumpang happy jugak.

muka x ready nak potong kek. hehehe



mereka.. tanpa mama.
mama dah x de ruper nak masuk bergambar.
dah tukar baju lengan pendek + kain batik.
korang jer lah bergambar.
Kak Long mood x baik. dorang bergadoh ape ntah dari dalam kereta.
badmood sampai ke rumah.
tu pon kena paksa bergambar. heheheehe

Semoga Delisha gembira selalu k~
jangan nakal2 sangat. kena jadik budak baik tau.
Sayanggg Delisha.

Sekian.. kesah potong kek




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

8 comments:

Eliss Mie said...

happy birthday delisha. kemain bad mood kak long yer. hehehe. ingat tak bercekau. sama jugak nuha ngan nayla asyik la bercekau.hehehe

SYANI said...

alahai masammnya muka Anis...
Happy birthday Delisha

lieyalatif said...

cantik kek delisha...hepi dpt potong kek lawooo...budak2 ni kalo besdei dpt potong kek, kite nyanyi2 sikit dieorg dah hepi kan zura.... tak kisah le sesimple mane pun asalkan sambut dgn keluarga tersayang.....

tapi tang anis tu lawak....kemain mencuke muke hah...same laa mcm kat umah lieya ni zura...mia ngan mija tu kalo mood bergadoh haiiihh dgn2 aku nak join wrestiling dieorg..... tahap cubit2 tauuu dieorg kalo bergadoh...budak pompuan kan...kalo lelaki bertumbuk kot hahaahahahaha.....time tu dgn aku2 mau jadi singa....

amzar comel...tgu lepas ni potong ke 1 tahun plak...auwwww!!

hainom OKje said...

Hepy Bezday Delisha moga Delisha jadi anak yg solehah...
Kek apa dalam tu Zura... OKje lama dah tak beli kek penuh gitu sebab tak de sapa nak habiskan nanti. Nak harapkan DBKL dalam rumah ni, DBKL mana suka sangat kek hihi...

Ha a si Kakak mmg nampak sangat tgh merajuk hihi...budak budak biasalah tu, sama je budak dlm rumah ni walaupun dah anak dara memasing...
Kejap lagi Amzar pun dah boleh join kelab gaduh haha

Zee Suhaini said...

heppy belated besday delisha..moga delisha jadi anak yang baik dan kebanggaan mama papa yer..

norhidana miswan said...

spoil je gambo hepi delisha ngn kak long yg moody...
dia punya marah tu mcm nk di ngapnya si emak yg sibuk ngambik gambo hahhaha

suke lah delisha dpt potong kek...

Mommy Cici said...

happy birthday. dapnyaa kek

LYAfrina said...

amboi..moodynya muka kak long tu..hehe

happy belated birth delisha..smoga trs mbesar mjd ank y solehah serta bjaya duniakhirat..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...