Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 16, 2016

...Selamat Hari Guru | Terima Kasih Cikgu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Isnin.
cuba mulakan minggu ini dengan Aura yang positif.

Selamat Hari Guru buat semua guru2 di Malaysia.
Terima kasih cikgu atas ilmu yang di curahkan kepada saya.

Selamat Hari Guru buat Abang Long (abang ipar), Cik Ya (adik ipar) dan Cik Ain (biras)
dengan ucapan... banyak tak dapat hadiah? hahahahahaha

Selamat hari Guru jugak buat diri sendiri. 
sebab i lah guru yang paling hebakkkk buat anak2 i. hahahaha

i sebenarnye minat jugak nak jadik cikgu, tapi entahlah.
My Anis kata.. Mama nih garang sangat. nanti nangis anak orang.
ape boleh buat.. ajar anak sendirik pon anak menangis. risau jugak nak ajar anak orang.
lupakan jerlah niat nak jadik cikgu.

weken semalam gigih lah i ngan anak2 gi beli hadiah untuk cikgu masing2.
My Anis ade 3 cikgu. Delisha 1 cikgu.
jenuh jugak lah maknye nak membungkus. buat kad segala bagai.
nasib anakda Amzar tidur awal malam tadi. dapat lah mak dia buat keje bungkus2 nih.
kalo tak tidok jangan harap lah.

***********************************************
Cerita klakar di Hari Guru.
kesah My Delisha.

wasap personal cikgu Delisha.
Tanya ade tak Delisha bagi cenderahati yang dia bawa.
takut Delisha lupa.

skali cikgu reply..
ade.. siap bgtau lagi ape isi hadiah.

muahahahahahahhahaha.
anak2.. bertuah sungguh. yang kamu pergi bocor rahsia tu kenapa???
sabar jer lah.
apa2 ajerlah.. janji kamu happy sambut hari guru dengan cikgu dan kawan2.

Sekian.. Kesah Hari Guru.

P/s: selamat hari guru semua.. 



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

6 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

anak kita minggu ni baru exam.. hari guru sambut next week kot

shark said...

aku tak leh ajdik cikgu, takat marah tak pe wei, aku takut aku hempuk anak orang dgn kusi skolah tu
wakakkakakakka ;p
nak wat acaner,tak cukup sabo nak jadi cikgu..
jadik cikgu ni kene byk bersabo ;p

aRz MoHa said...

selamat hari guru....buat semua guru

baru singgah blog ini.

dari
www.arzmoha.com

LYAfrina said...

selamat hari guru buat semua warga pendidik..
paling utama guru mengaji.. heheh.. dan x lupa kita sendiri, guru pertama buat ank2 kita...

lieyalatif said...

ooo zura pun ramai ahli keluarga cikgu kan..mcm lieya gak le...abg ipar sorang cikgu...kakak ipar ade 2 org..tu kalo bekrumpul aku nganga jek dengar dieorg borak2...mane reti nak nyampuk2 pasal isu2 persekolahan ni hahahaahaha...

alamak tak sangka delisha malu...biase budak2 ni excited nak pass hadiah....siap dah bocorkan rahsia adiah ape yeak heheheheh.... takpe laa yg penting cikug2 hepi dpt adiahkan...ishh tak terbalas jasa mereka mendidik anak2 kite....kite ni pun belum tentu jadi cikgu...baru ngajar kejap dah keluar suara singa hahaahahahaha

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nafiraa..sht?Lama kak atie xsinggah kat sini...
Ingat masa anak2 kak atie sek rendah...time hari guru..sbk ajak beli hadiah utk cikgu2 dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...