Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, December 15, 2014

...BSN Belanja Nasi Lemak | Terima Kasih...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Cuba untuk mulakan minggu ini dengan Aura positif. yeahhh!

Minggu lepas kelaut terus. sebab nye mengejar 2 tender.
tapi alih2 1 tender x jadik joint. bengkek jer! sebab i dah hampir nak siap tender tuh. ceh!! nasib baik part i part dokumen wajib jer.

okeh lah.. x mo rosakkan mood baik hari nih.
jom tengok rezeki yang Allah kirimkan pagi nih.

Nasi Lemak sempena ulangtahun ke 40 BSN.
Bank Simpanan Nasional.
Dorang agih2kan kat komuter Shah Alam pagi tadi.
dapat lah sebungkus. jimat duit bekfes pagi nih. hahahaha
Alhamdulillah.

bila dah makan kt opis tadi. rasa nyesal pulak x mintak 2 bungkus.
muahahahahahhaha.. sedap wehhhh!
sambalnye manis2 pedas jer. cuma x de kacang jer. hahahahaha.
banyak pulak cekadaknye. :P

Terima kasihlah kepada BSN yang menaja bekfes ramai pengguna komuter pagi nih.
semoga BSN akan terus maju dan jaya.

Siapa yang dapat nasik lemak BSN jugak pagi nih??

Sekian..


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

norhidana miswan said...

lenkali ckp lah saya nk 2 sbb sya peknen, bby msti nk jgk seketui heheheh...

Sura Mohd said...

amboi Zura..dah dapat satu..tak cukup..mau taknya ..nasi lemak saiz 50sen..haha..satu memang tak cukup..tak sampai kat baby..lain kali kalau orang bg terus mintak 2..:)

SalbiahM said...

kalau free tu..takde kacang pun sodap.hehenasi lemak ni yang penting sambal...hehe

Kakzakie said...

Dah dapat satu nak dua pulak zura ni. Yelah sebab sat lagi utk yg kat dalam kan kakak ni lupa pulak hihi...

Itu tanda Zura sihat tapi kena jaga makan dik...

Mama Myja said...

samalah kita. hehehe, mamamyja dapat kat SUK nih ha. hihik

hainom OKje said...

Ohhh patut ler sunyi sepi jer minggu lepas! Napelah tak cakap kat okje ada nasi lemak free.....kalau tau maunya mak tunggu kat Stesen Komuter hihi....

Ohh sedap tu kalau sambal dia pedas pedas manis, i loike tooo...

siti alfakhishah aman said...

amboi sejak ngandung makan sikit tak cukup ye kak.. hehehe.. kecik kot nasi lemak sekarang..

Cik Puan Eka said...

hihihi lenkali ada lagi kena mintak dua bungkus

Fiza Rahman said...

Sedap tak...hehehe...

Alhamdulillah. Rezeki ☺

babYpose said...

wah nasi lemak ada brand tu, mesti sedap :)

umi alya said...

Kat sini dorang tak agihpun...

TeacherAzimah said...

Sy pernah dlm keadaan mcm ni.. sedap btl dpt 1 tu. Tp nak dpt lg 1 dah takde rezeki huhuhu.. zura, i doakan u dpt baby boy kali ni ya.

LYAfrina said...

Alhamdulillah.. murah rezeki zura.. dpt nasi lemak free

Diana Din said...

dapat nasi lemak free, kenyang sampai tengahari ^_^*

Fifi Nadhrah said...

ala.. kat sini takde pon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...